U Portugalu 87% vakcinisanih

• Začetnik teme Začetnik teme bane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci broj jedan 'news' kuca u Americi i verovatno na svetu je bila tolko glupa da to nije pogledala cak stavise lupetaju proizvoljno. E bas ti hvala Rajela trebali bi te uzeti za direktoricu tamo da im otvoris oci
Za tebe je broj 1, za mene je to sviranje uz bubanj, a i zasto bi mene u Evropi zanimalo
lupetanje ljubitelja uspavanog Dzoa? Pa valjda ja vidim svojim ocima, slusam svojim
usima, sabiram jedan i dva, a to rade i mediji u zemlji u kojoj zivim jer nije tako da su oni ucili zanat od tih
budala sa CNN nego ovi od njih.

Ne znam koji su tvoji izvori ja ti kazem sta je CNN jutros rekao
TEORETSKI kada bi svako primio po 2 doze a nije tako da je to vrlo šareno i podložno manipulacijama:

Netherlands has administered at least 24,099,493 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 69.5% of the country’s population. https://graphics.reuters.com/world-...d-maps/countries-and-territories/netherlands/
Dajte požurite malo da i mi transvaxeri možemo da predahnemo. I nama je u cilju da se što više ljudi pelcuje.

Za tebe je broj 1, za mene je to sviranje uz bubanj, a i zasto bi mene u Evropi zanimalo
lupetanje ljubitelja uspavanog Dzoa? Pa valjda ja vidim svojim ocima, slusam svojim
usima, sabiram jedan i dva, a to rade i mediji u zemlji u kojoj zivim jer nije tako da su oni ucili zanat od tih
budala sa CNN nego ovi od njih.
Ne nista ti nisi videla svojim ocima ni jedan papir da bi se stvarno uverila. Nasla si nesto sa neta i to postavljas naspram CNN-a. Neozbiljna si.

Back