bane
Primećen član
- Poruka
- 974
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste kako nije a javljaju se dopisnici iz podruma i garaža uz prigodne vhs materijale
Kolektivni imunitet je odavno vec trebao da bude stvoren.Kada ovaj talas prodje kroz Srbiju stvoriće se imunitet krda. Biće vrlo malo obolelih za manje od mesec dana
Nesto nisam siguran,jer je u Portugalu bilo gusto cak i letos,ali neka bude.I nek su zivi i zdravi.
Ma priče za malu decu, niko nigde ne hebe mere ni 3 posto. Paralelni univerzum, uvode kovid propusnice a u prodavnicama niko živi ne nosi masku.
U srbiji će talas da traje večno i glad normalno siromaštvo, zagađenje ima da vrte u krug.
Do juce je tamo bilo 68% vakcinisanih, nocas trcali svi na vakcinaciju?Evo u vestima u Holandiji gde je 90% vakcinisanih rekordan broj zarazenih skoro 8.000 dnevno. Vracaju se mere
Pobogu devojko odma jutros sam upalio CNN a zatim i na dnevniku na RTS je receno 90% VAKCINISANIHDo juce je tamo bilo 68% vakcinisanih, nocas trcali svi na vakcinaciju?
Molila bih vas da ne lazete i da ne izmisljate kojesta samo da biste bili nekome zanimljivi.
On je pozvao vlasti da proglase 30. oktobar za „Dan slobode“, kada će se ukinuti sve mere. „Kladim se da ćemo onda krajem oktobra preći stopu vakcinacija od 70 odsto jer će mnogi ljudi pohitati da prihvate tu ponudu (ukidanje mera, prim. red.)“, rekao je Gasen. Njegove reči nisu baš naišle na oduševljenje. https://www.dw.com/sr/poverenje-u-vlast-i-vakcine-kako-su-tri-države-eu-ukinule-sve-mere/a-59229591![]()
Svasta pricaju na televizor, ali je stanje ovakvo:devojko odma jutros sam upalio CNN a zatim i na dnevniku na RTS je receno 90% VAKCINISANIH
Verabreichte DosenVollständig geimpft % der Bevölkerung vollständig geimpft ![]()
Niederlande24,8 Mio.
24.800.00011,8 Mio.
11.800.00067,6 %
A zasto je to tacno? CNN je rekao 90%. CNNSvasta pricaju na televizor, ali je stanje ovakvo:
Drzava Holandija kaze ovako kako sam ja napisala, ali ako je tebi reper CNN nemam nista protiv.A zasto je to tacno? CNN je rekao 90%. CNN
Ti kao prvo ni link nisi postavila a kad neko od nas nesto postavi odma trazis linkDrzava Holandija kaze ovako kako sam ja napisala, ali ako je tebi reper CNN nemam nista protiv.
U EU ne postoji nijedna drzava, zemlja koja je presla 80, a i to skoro da ne postoji, ali ajde da uzmemo tu
neku granicu oko 80, ali ja ne znam nijednu EU drzavu koja ima taj prosek. Uglavnom nesto
70%.