U Portugalu 87% vakcinisanih

• Začetnik teme Začetnik teme bane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma priče za malu decu, niko nigde ne hebe mere ni 3 posto. Paralelni univerzum, uvode kovid propusnice a u prodavnicama niko živi ne nosi masku.

U srbiji će talas da traje večno i glad normalno siromaštvo, zagađenje ima da vrte u krug.

У земљама где власт не жели или не може да се избори са суштинским проблемима, ово ће да траје до краја света, што рече ти...имају зелено светло од светских мењача новца да могу, и сад нема стајања, вртешка бесконачна.

Mislim da Portugal i sve EU zemlje preko zime čeka novi rast baš kao što se desilo i u Britaniji, Americi, Izraelu i Srbiji. Samo pitanje je da li će ga preduhitriti sa trećom dozom ili neće. Najverovatnije će zakasniti sa trećom kao i Izrael ali će ga svakako ublažiti isto tako kada zaživi.

Molim lepo ne kvarite nam bajke u koje želimo da verujemo slepo i gluvo :sad2:

On je pozvao vlasti da proglase 30. oktobar za „Dan slobode“, kada će se ukinuti sve mere. „Kladim se da ćemo onda krajem oktobra preći stopu vakcinacija od 70 odsto jer će mnogi ljudi pohitati da prihvate tu ponudu (ukidanje mera, prim. red.)“, rekao je Gasen. Njegove reči nisu baš naišle na oduševljenje. https://www.dw.com/sr/poverenje-u-vlast-i-vakcine-kako-su-tri-države-eu-ukinule-sve-mere/a-59229591
59163521_401.jpg

Drzava Holandija kaze ovako kako sam ja napisala, ali ako je tebi reper CNN nemam nista protiv.
U EU ne postoji nijedna drzava, zemlja koja je presla 80, a i to skoro da ne postoji, ali ajde da uzmemo tu
neku granicu oko 80, ali ja ne znam nijednu EU drzavu koja ima taj prosek. Uglavnom nesto
70%.
Ti kao prvo ni link nisi postavila a kad neko od nas nesto postavi odma trazis link

Ja ti kazem na CNN sam odma jutros to cuo cim sam upalio TV.

Back