u pomoc trba mi savet

gossca:
I ja bih se slozila sa zefirrom da je opustenost kljucna, a dodala bih jos da postoji mogucnost da ti udara u grlic materice u nekim pozama..mozda bi te opustanje u kadi pre seksa pomoglo il duza predigra..odgovarajuca poza..
...hm gossca...da volela bih malu diskusiju o tome...i koliko to moze da predsavlja problem?
...na pp ili ovde , kako ti volja...

Prenecu ti reci jedne zene i to je sve sto znam o tome:
"Ima veliki penis, koji ponekad ume da mi nanese bol. Kada lezimo postrance, a on iza mene, ne ulazi mi duboko, jer i moje butine stimulisu penis..to je poza u kojoj najvise uzivam...imam zakrenutu matericu i kuceci od nazad ne mogu, boli..tako da nam je ova poza lezeci-postrance odlicna zamena..i nema bola, takodje i klasicna mi je ok, al da ne stavim noge njemu na struk, vec da ih malo opruzim.."

...a znas ono kad to bude bas brzo i jako od pozadi...
...pa posle imash bolove jedno 2-3 dana...(ne saljite me kod ginekologa,ona i ja smo vec na ti,nije u tome problem :) )
...mislim jel ti se deshavalo?
...ja bih sad ovde lepo da se napravi jedna opsezna analiza ''sta sve moze da ti se neprijatno desi'' a da nije zdravstveni problem...sa iskustvima svih forumashica...

Kad već pričate o tome, mislim da devojka onda treba da kontroliše dubinu prodiranja i pozu. To je najbolje.
Neke devojke kad su u misionarskoj pozi to rade preko položaja kukova. Ako im tempo ne odgovara one se nekako iskreću i smanjuju dubinu prodiranja.

Muškaraca mora da svestan da ne sme da bude pretarano grub.

Back