- Poruka
- 48.596
Sta ce ti ovo "jos uvek" jado?![]()
To znaci da treba da se cuvas.

Odlazim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce ti ovo "jos uvek" jado?![]()

Ja sam zaljubljenik u životinje, a posebno u velike mačke.Imala sam tu sreću da radim sa njima.

Ne sumnjam da imaš iskustvo.
Mačke imaju jednu osobinu: ne dopuštaju komprimis u razmeni ljubavi izmedju čoveka i životnje ... pružaju samo onda kada one hoće i koliko one hoće.
Takva osobina kada se sretne kod ljudi, rezultira suštinski ne zadovoljstvom u ljubavi i težnjom da podredi sebi sve po svaku cenu.
Ja volim pse, ima rota sa pedigreom, i nema ništa lepše od osećaja ne sebične obostrane odanosti i uzvraćene ljubavi
ps / iskustva su različita, lepo je razmeniti ih![]()

samo da vas pozdravim![]()

Ooooo, Metlo, pa kad ćeš da dođeš a da ne budeš samo u prolazu?
@ Analitik, welcome.

Imam i psa (bulmastifa) i mačku. Do pre godinu dana imala sam 2 psa (nažalost, jednog psa morali smo da uspavamo). Celog života okružena sam "kućnim ljubimcima", ali je i moj nekadašnji posao bio vezan za životinje, divlje.
Moje iskustvo: mačke pružaju ljubav prevashodno KOME hoće. Sve ostalo je manje bitno. Uostalom, ne bi trebalo da nam cilj bude da "nateramo" bilo koga, pa ni životinju, da nas voli kada i koliko mi hoćemo.
Pokazaću ti par sličica.

Ja sam zaljubljenik u životinje, a posebno u velike mačke.Imala sam tu sreću da radim sa njima.

I ja sam zaljubljenik u velike mačke. Imao sam nesreću da se oženim jednom.![]()

I ja sam zaljubljenik u velike mačke. Imao sam nesreću da se oženim jednom.![]()

pa,kad ti ta mačka dovela i taštu...![]()

Zao ti bilo rebra,a?![]()

Nije baš!
Tašte su nesrećne ako žive u kući.![]()

Pa nemam ja keramička rebra ko Adam!
Uzgred, Adam je bio Srbin.![]()
Imam i psa (bulmastifa) i mačku. Do pre godinu dana imala sam 2 psa (nažalost, jednog psa morali smo da uspavamo). Celog života okružena sam "kućnim ljubimcima", ali je i moj nekadašnji posao bio vezan za životinje, divlje.
Moje iskustvo: mačke pružaju ljubav prevashodno KOME hoće. Sve ostalo je manje bitno. Uostalom, ne bi trebalo da nam cilj bude da "nateramo" bilo koga, pa ni životinju, da nas voli kada i koliko mi hoćemo.
Pokazaću ti par sličica.