Hoteli u Becu

• Začetnik teme Začetnik teme sufox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sufox

Početnik
Poruka
33
Planiram sa porodicom da skoknem na 2-3 dana do Beca.
Nesto gledam smestaj (hoteli, apartmani, hosteli) ali slabo nalazim
ispod 90-100e/dan za nas troje (2 odrasle osobe i dete od 6god na posebnom lezaju)
Ima li neko preporuke za neki dobar smestaj ?

Ako idete kolima najjeftinija varijanta je da spavate u nekom od naselja pored Beča.Tamo svaka kuća ima pansione a smeštaj je vrlo kvalitetan i čist a i doručak koji ide u cenu.Pošto je Beč ogroman onda ti je svejedno gde ćeš spavati a razlika u ceni je ogromna.

Ako neko ima preporuku za hotel ili apartman u centru Beča, nek napiše... :D
Svako iskustvo je dobrodošlo...;)
Tražimo nešto sa garažom ili parkingom...

Oblast o6 iliti becirk Mariahilfe. promeni malo datume ima par hotela baš u Mariahilfer Straße.
Parking je uglavnom moguć u garaži ili ispred hotela, plaća se 15-'20 evra dnevno, subotom i nedeljom se ne plaća, ali ga je teže naći.
http://www.booking.com/searchresult...;score_min=0;country=at;radius=0;district=278

Kao sto je vec neko odgovorio, najbolje je da pogledas taj booking.com...tamo pise nesto tipa if we are not the lowest, please tell us..
A na hotelsclick.com mozes proveriti koliko je hotel daleko od nekih glavnih tacki u gradu, cini mi se cak i kako da se dovezes do tamo ukoliko nemas navigaciju.
I jos jedna bitna stvar..nemoj da mislis da su hosteli jeftiniji od hotela (narocito u ovom periodu) , a i vrlo cesto za hostel ne mozes da nadjes slobodnan krevet ukoliko ostajes duze od dan-dva...
Uz to, hosteli ne nude bas cesto besplatna parking mesta...

Ja zivim u Becu a i radim u hotelu...nas ima 3 zvijezdice...i dobar je a nije ni tako skup..javite se preko PN koga zanima..

a sto se tice hostela...mislim u zimi ih nema bas puno jer ja sam jednom radio u jednom i to na ljeto a taj se samo i otvara na ljeto..

Spremamo se da idemo za 1. maj u Bec....gledala sam na internetu smestaj...bome uopste nije jeftin
interesuje me da li iko od vas zna gde moze da se smesti, presspava a da bude ok i ne skupo...a da je na nekih 20 30 km od Beca neko mesto manje....
i naravno ako ima i preporuku za neki fin i ne skup smestaj u Becu..moze i to:D

Poslednja izmena:
Mi smo recimo bili u ovom hotelu
http://www.booking.com/hotel/at/thueringerhof.html?aid=303948;label=bookings-naam-bXo4q5voyx763LLVEXVHlAS3743843691;sid=8d678540c747e02f02bb8670b2eed781

Na 100m od metro stanice,dobra veza sa gradom.Peske do centra 20ak minuta.
Hotel malo stariji ali cist,kupatila perfktno cista i nova.
Dorucak je fenomenalan,dobar izbor najkvalitetnije hrane.
Osoblje ljubazno.Nije skup.
Radi ga i Dertur i cesto imaju akcije tipa platis 3 imas 4 dana.

Za preporuku onima koji ne ocekuju luksuz.

Aaaa, ja sam gledala cene u februaru i bile su duplo niže. :rida:

Ali hvala ti Pivo na linku, vidim da može jeftino da se spava u blizini Beča, čak nije ni mnogo daleko. Kanda ćemo se odlučiti za tu varijantu kad smo svakako kolima.
Smislila sam da me mm vodi u Beč za godišnjicu braka iako bih ja radije išla na neka ostrva. No dobro, zadovoljiću se i pišljivim Bečom.:D

Trenutno najpovoljniji smeštaj u Beču, hotel Lenas West 3*. Cena za dvokrevetnu sobu - 52e, po sobi, sa doručkom (švedski astal). Ova cena je, za divno čudo, i za vreme vikenda. Hotel jeste da je lociran na periferiji Beča, ali javnim prevozom (busom) se može za 15min. stići do najbliže metro stanice. Što je još dosta važno, sve se ovo nalazi u zoni 1, tako se mogu koristiti dnevne karte za prevoz, ili Wiena card, bez doplate prevoza. Za one koji idu kolima, i uz to ne vole vozikanje busom, pored pomenute metro stanice nalazi se veliki auto-parking (P+R) gde ceo dan parkiranje staje 3e.

Back