U NOVOJ GODINI OCEKUJEM........

-SPO će vaskrsnuti, svi će se otimati za koaliciju sa njima!
Ovo je tacno,mada ne znam koliko ima smisla sada i ovde obelodaniti neke stvari kojekakvim umisljenim politickim kvazianaliticarima.
Tadic je vec nekoliko puta u zadnjih mesec dana molio Vuka za podrsku u prvom krugu,ali je bio odbijen!
SPO je vec napravio predizbornu koaliciju za pokrajinske izbore,a u pregovorima su sa trecom strankom...mogao bih da vam kazem i koliko je ko dobio procenata u toj raspodeli,ali uskoro cete imati priliku da se sami u to uverite.
P.S.Ja ne verujem u horoskope,gatare,vracare,"astrologe"....ali ce biti velikih iznenadjenja!

VUČINA je, imam utisak, već umoran od politike i potpuno ga razumem
godinama se borio za bolju, moderniju državu, stradao, bio žrtva najogavnije propagande, preživeo dva atentata, hapšenja, prebijanja.........
treba da se okrene sebi i pisanju a da politiku prepusti mladjima, koji imaju snage za tu tešku borbu
sigurno je jedno;
ostaće upamćen kao najzaslužniji za oslobadjanje od komunističkog jednoumlja,:idea:
postavio je temelje nove moderne evropske Srbije
prvi ukazao na pogubne uticaje režimskih medija i tom prilikom "izveo" pravu srpsku kulturnu revoluciju DEVETI MART

danas je dan, kada bi baš trebalo da se postidiš ovakvih komentara :oops::oops::oops:
U Srbiji? Da se neko postidi?! Misliš da taj zna koji je danas dan?
I da ne zaboravim, nema iznenađenja na izborima, grizla bi me savest da to ne podelim sa vama... A verovatnoća da se da poverenje mladima je podjednaka mogućnosti da politički vaskrsne Vuk al je lep i mlad...
Sanjam... da u Novoj godini Srbija postane manje kriminogena... a očekujem... od aktulene političke bratije... pa ništa. Oni će i inače odraditi mnooogo više, mis'im mimo svih naših očekivanja i najcrnjih slutnji... Nije mi danas dan. Vidim, svi se naoštrili pred izbore da hapse Marka, pa mi došlo tužno... Na Stanka svi zaboravili. Svašta, ko da bi on imao šta da kaže!?

danas je dan, kada bi baš trebalo da se postidiš ovakvih komentara :oops::oops::oops:

Zašto da se postidim, zato što sam spomenuo u negativnom kontekstu jednog klovna, koji traži vešanje ljudi po ulicama i zabranu rada protivničkih stranaka. Na sreću pa je tip i oni koji tako misle na margini društva, mada ni to ne treba da bude uteha, tako je i Adolf Hitler na početku svoje političke karijere bio marginalac, koji je baljezgao svakakve gluposti po nemačkim pivnicama, tada je bio samo jedan obični bezazleni klovn...ali par godina kasnije...

Zašto da se postidim, zato što sam spomenuo u negativnom kontekstu jednog klovna, koji traži vešanje ljudi po ulicama i zabranu rada protivničkih stranaka. Na sreću pa je tip i oni koji tako misle na margini društva, mada ni to ne treba da bude uteha, tako je i Adolf Hitler na početku svoje političke karijere bio marginalac, koji je baljezgao svakakve gluposti po nemačkim pivnicama, tada je bio samo jedan obični bezazleni klovn...ali par godina kasnije...

da
baš zbog toga da se postidiš!
prvo "osudi" one protivničke zločinačke stranke koje su ubijale,bacale svoje žrtve u jame sa živim krečom, stranke koje su podržavale zastrašivanje motornom testerom,sranke zbog čije politike je na stotine ljudi stradalo od razbojnika koji su im iz kuća uzimali novac jer nisu smeli da ga drže u banci
zlošinačke stranke koje su ubijale novinare, počitičke protivnike, neistomišljenike.....
jel ti treba još :evil: mislim ako te drmnula nostalgija :evil::evil::evil:

putuj igumane i ne brini za manastir!

takvi antisrbi kao ti nam u srbiji nista ne trebaju.

ja bih platio da ti odes iz srbije.

E pa patrijoto, budete li vi retardinjosi ponovo zajahali ovu državu budi siguran, da će većina obrazovanih da pali odavde prvom prilikom jer u Srbiji nema toliko mazohista, pa si jebte ....

A kad narod vidi kakvo ste ... otići ćete u mnogo većem plamenu nego SM!

Ko je pravi antisrbin vreme će pokazati!

da
baš zbog toga da se postidiš!
prvo "osudi" one protivničke zločinačke stranke koje su ubijale,bacale svoje žrtve u jame sa živim krečom, stranke koje su podržavale zastrašivanje motornom testerom,sranke zbog čije politike je na stotine ljudi stradalo od razbojnika koji su im iz kuća uzimali novac jer nisu smeli da ga drže u banci
zlošinačke stranke koje su ubijale novinare, počitičke protivnike, neistomišljenike.....
jel ti treba još :evil: mislim ako te drmnula nostalgija :evil::evil::evil:
Ostavi se praznih floskula, ne znam ni jednu stranku koja je organizovala bacanje ljudi u jame sa živim krečom. Ako znaš, dužna si da podneseš krivičnu prijavu, inače možeš da odgovaraš za prikrivanje dokaza. Bolje bi ti bilo da obratiš pažnju na ove tvoje "mezimce" koji sanjaju o vešanju neistomišljenika, bacanju hidrogenske bombe na Srbiju i sličnim stvarima, to ti izgleda ni malo ne smeta.

"Blic", 8. januar... u tekstu pod naslovom "Objavljujemo rat narko-mafiji" (od više autora) stoji i da je obavljen intervju sa specijalnim tužiocem za borbu protiv organizovanog kriminala miljkom Radisavljevićem. Na pitanje zašto je protiv subotića pokrenuta istraga tek kada njega više nije bilo u Srbiji, Radisavljević odgovara da se to dogodilo pre njegovog stupanja na dužnost, te da mu odgovor na to nije poznat."
E, eto, očekujem u Novoj godini da se potvrde moje sumnje da je Stanko "instrument" u celoj aferi i da ga namerno nisu hapsili jer bi njegova priča itekako šokirala javnost. Uostalom, ko je pažljivo slušao svojevremeno "Insajder", sve IH je najavio, čak i imenovao, ali tada još uvek nije ispričao sadržaj, samo je naveo naslove : ) I nakon toga, hop! odednom "Mreža"! Pa poternica : )) komedijantska afera. Srećom, evo sada pred izbore skreću na Marka i na narko-mafiju.

VUČINA je, imam utisak, već umoran od politike i potpuno ga razumem
godinama se borio za bolju, moderniju državu, stradao, bio žrtva najogavnije propagande, preživeo dva atentata, hapšenja, prebijanja.........
treba da se okrene sebi i pisanju a da politiku prepusti mladjima, koji imaju snage za tu tešku borbu
sigurno je jedno;
ostaće upamćen kao najzaslužniji za oslobadjanje od komunističkog jednoumlja,:idea:
postavio je temelje nove moderne evropske Srbije
prvi ukazao na pogubne uticaje režimskih medija i tom prilikom "izveo" pravu srpsku kulturnu revoluciju DEVETI MART

Cudno (ili nije) ta i takva velicina, ne dobi podrsku ni svojih dojucerasnjih "saboraca" u borbi protiv "sila mraka, haosa i bezumlja", i cudno je da u srpskoj Skupstini vise nema predstavnika njegove stranke, a ima onih protiv kojih se tako zdushno borio sve ove godine....
Neshto se ovde ne slazu neke "kockice", negde je silno pogreshio, i to mu ni oni najzagrizeniji nisu oprostili. Ja znam gde, ali me mrzi neshto...izvinite (me):razz:

Cudno (ili nije) ta i takva velicina, ne dobi podrsku ni svojih dojucerasnjih "saboraca" u borbi protiv "sila mraka, haosa i bezumlja", i cudno je da u srpskoj Skupstini vise nema predstavnika njegove stranke, a ima onih protiv kojih se tako zdushno borio sve ove godine....
Neshto se ovde ne slazu neke "kockice", negde je silno pogreshio, i to mu ni oni najzagrizeniji nisu oprostili. Ja znam gde, ali me mrzi neshto...izvinite (me):razz:

Pošto tebe mrzi, ajd' ja ću da kažem.
Osnovna, kardinalna greška mu je što je dozvolio da mu žena postane dominantna, da iz senke ona upravlja strankom. Isti slučaj kao kod SM

Svaki političar čija se supruga, umesto da ga samo prati na državničkim putovanjima i susretima, umesto da se bavi humanitarnim radom, javno bavi politikom (u okviru iste stranke ili srodne) - osuđen je na političku propast.

Ostavi se praznih floskula, ne znam ni jednu stranku koja je organizovala bacanje ljudi u jame sa živim krečom. Ako znaš, dužna si da podneseš krivičnu prijavu, inače možeš da odgovaraš za prikrivanje dokaza. Bolje bi ti bilo da obratiš pažnju na ove tvoje "mezimce" koji sanjaju o vešanju neistomišljenika, bacanju hidrogenske bombe na Srbiju i sličnim stvarima, to ti izgleda ni malo ne smeta.

da li si čuo za legiju, masovnog ubicu koga je sloba stvorio ?
ako nisi čuo, osudjen je za ubistvo Ivana Stambolića

da li ti je poznato da su radikali omiljeni slobini "saborci"

da li si čuo za legiju, masovnog ubicu koga je sloba stvorio ?
ako nisi čuo, osudjen je za ubistvo Ivana Stambolića

da li ti je poznato da su radikali omiljeni slobini "saborci"

Iskreno, briga me za radikale, ali i dalje mi nisi pružila dokaz da su bacali leševe u kreč, a to je ozbiljna optužba. Uzgred, ako se sećam Milošević je i zatvarao Šešelja. A čak i da su bili saborci, ne znači da su bilo šta radili sa Legijom, to je kao da Čedu Jovanovića koji je saradjivao sa zemunskim klanom optužiš za sve zločine koji je počinio taj klan, a on je samo delimično saradjivao sa njima.

Ili da optuzis neke da su samo zato sto su iznad opkoljenog Sarajeva pekli vola sa prijateljima,kako su oni u stvari davali podrsku opsadi,a u stvari su ljudi samo bili gladni!
Ili optužiš neke da su silovali Srpkinje i ubijali Srbe po Sarajevu, a oni su se samo borili protiv neprijatelja, doduše golorukog i nemoćnog, ali nećemo sitničariti i kvariti sliku o Srbima kao jedinim zločincima i nedužnim Muslimanima.

Evo sta ce se desiti u 2008 :
n i s t a
Kao i svake godine,od silnih obecanja nece ostati nista.Obicni smrtnici ce i dalje primati plate od kojih ne mogu da se prehrane,mladi ce i dalje biti depresivni i ocajni,njive ce propadati a sve preostale veze i vezice u inostranstvu ce se aktivirati da se ode bilo gde.Ako Bog da,pa da i ja odem na dalek,dug i put bez povratka do kraja vremena.

Evo sta ce se desiti u 2008 :
n i s t a
Kao i svake godine,od silnih obecanja nece ostati nista.Obicni smrtnici ce i dalje primati plate od kojih ne mogu da se prehrane,mladi ce i dalje biti depresivni i ocajni,njive ce propadati a sve preostale veze i vezice u inostranstvu ce se aktivirati da se ode bilo gde.Ako Bog da,pa da i ja odem na dalek,dug i put bez povratka do kraja vremena.

Pitanje nije Šta će se desiti... nego Šta ti očekuješ u Novoj godini? Da otputuješ? Ništa više...

Back