У Нишу, шиптарке се порађају по приватним клиникама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ritam vrtoglavice

Zainteresovan član
Poruka
155
Шиптарке долазе у Ниш и, по цени од 7-9000 еура, се порађају по приватним поликлиникама у Нишу. Наведене су три поликлинике: Поликлиника "Ђорић" у насељу "ћалије", затим "једна преко пута војне болнице", и још једна "у близини железничке станице". Сама процедура порођаја је легитимна а новорођена деца постају у исти мах, Нишлије.
Будући да ће модератор да тражи извор информација, извор информација је Шиптар, мој болесник кога сам затекао испред зграде клиничког центра и који ми је испричао ову причу.
Ако сматрате да не треба да се бавимо овим, те је све ово "рекла - казала", обришите овај пост.

Шиптарке долазе у Ниш и, по цени од 7-9000 еура, се порађају по приватним поликлиникама у Нишу. Наведене су три поликлинике: Поликлиника "Ђорић" у насељу "ћалије", затим "једна преко пута војне болнице", и још једна "у близини железничке станице". Сама процедура порођаја је легитимна а новорођена деца постају у исти мах, Нишлије.
Будући да ће модератор да тражи извор информација, извор информација је Шиптар, мој болесник кога сам затекао испред зграде клиничког центра и који ми је испричао ову причу.
Ако сматрате да не треба да се бавимо овим, те је све ово "рекла - казала", обришите овај пост.

Јао, па знам ја тебе.

Ти си онај што се у Клинички запослио заједно с Нешу Гуску.

Нешу Гуску што је био једини члан нишког одбора "Живим за Крајину" Бошко Ничић, звани Пичић.

Једини, јер Ниш није у Крајини.

Па онда Неша Гуска отиш'о у Г17, па у СНС. Па завршио факултет приватни. Па докторирао. Па запослио жену, па и жени завршио факултет. Па постао много велико мудо у Ниш, неки директор, одборник, кyрац-палац, па чак и у Сврљиг био "саветник".И он од тад не мења гуске пацијентима (ал' му надимак остао) а ти си наставио да мењаш гуске пацијентима јер ниси био члан покрета "Живим за Крајину" Бошка Пичића.

Sta uradiste sa nasog starog Nisa?!

Шта ми? То ови твоји упропастили Ниш.

Ономад..онај ваш...Симонов, што је додао "ић" да би мог'о да постане Крадоначелник.

А сад по Ниш дрма онај ваш Тончев. Што је у СПС и има брата са исто презиме.

Ономад..онај ваш...Симонов, што је додао "ић" да би мог'о да постане Крадоначелник.

Ma to su izdajce.

Ajde, ajde, samo se ti stalno nešto buniš ako nisu žuti...
Što niste asfaltirali dok ste bili na vlasti?
Lepše vam bilo da preko NSZ-a beneficirate masnim guskama rep pa posle krke požari po NSZ-u kad se pare popichkaju.

Jel vidiš kako lepo izgleda Trg Republike?
Ko u Albaniji...

А у Босилеграду - весели Захариев:

Kada cete da shvatite da nisu Srbima krivi Siptari sto imaju mnogo dece, vec sami Srbi sto ne zele da imaju djecu. Zemlja pripada narodu, potom ako ti neces da imas djecu i neces da naseljavas ili obradjujes zemlju onda treba neko drugi da te zameni. Srba ima duplo vise od Siptara potom kada bi Srbi imali dece onda im Siptari nikada ne bi mogli biti opasnost, nevazno da li se radjali u Nisu, Tirani ili Pristini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back