U Madridu brutalno likvidiran politicki protivnik Zelenskog i borac za ljudska prava gradjana Ukrajine

@Galadmanasijin

Gde se skoluju deca nasih ojadjenih politicara I ovih pevaljki?
Nije u pitanju nikakva normalnost ili nenormalnost.
Koje li ti loncice mesas nije mi jasno.
Zasto bi to bio “reper”?
I da jeste, sta ti imas protiv toga?
Lepo je covek rekao da bogati rusi salju decu u americke skole,sto znaci da su oni pametni,po vasem misljenju.Ako su vama bogati rusi primer normalnosti,normalnim ljudima nista drugo ne preostaje nego da pobegnu od vas i bogatih rusa.

Lepo je covek rekao da bogati rusi salju decu u americke skole,sto znaci da su oni pametni,po vasem misljenju.Ako su vama bogati rusi primer normalnosti,normalnim ljudima nista drugo ne preostaje nego da pobegnu od vas i bogatih rusa.

Svako radi kako misli da je najbolje za njega.
Srecan put, sta drugo da ti kazem.

Malo sam pročitao o ovom liku. On je obrnuo igricu - bio je i najbolji prijatelj i najveći neprijatelj sa svim predstavnicima i vlasti i opozicije u Ukrajini.

Plus je bio kontroverzni multimilioner, osuđivan pa oslobađan pa sve u krug.

Dakle dok se ne uhvati ubica, ja ne bih nagađao ko ga je ubio.

Možda jeste stvarno Zelenski, a možda je i žena otkrila da je neveran muž pa rešila da uzme svoje milione i ode sa ljubavnikom.

Шта каже непоменик; је ли стигао истражити случај и донети пресуду? :namcor:
U razgovoru sa Putinom potvrdiće da je to uradio Zelenski, a u razgovoru sa Zelenskim će se složiti da je to uradio Putin.

A u intervjuu za Informer će objasniti da je ipak Đilas najsumnjiviji.

https://www.republika.rs/svet/svet/659853/andrij-portnov-viktor-janukovic-ukrajina-ubistvo

pocivaj u miru junace....

Politicki protivnik Zelenskog, ukrajinski opozicionar, advokat i borac za ljudska orava Andrej Portnov brutalno je likvidiran u Madridu danas, ispred rodjene dece....

Погибељи једног великог европског и нама блиског народа се изгледа не види крај..

Cekaj sad da nam pojedinci objasne kako ga je ustvari eliminisao Putin
Мислиш као већину ових?
1000009652.png
1000009653.png
1000009654.png
1000009655.png
1000009656.png
1000009657.png
1000009658.png

Moja ideja je bila da nešto napišem na Tviteru npr. "Rusija propala!!"

A onda otvorim temu ovde s tim agencijskim naslovom, navodeći svoj tnjit kao izvorište

Pošto izmene pravilnika Krdže kazuju da je Twix dozvoljen izvor sad
Zapravo samo snimak je dozvoljen sa društvenih mreža a ne neki tvit sam po sebi.

Back