Komesar Saveta Evrope za ljudska prava-ispitati korišćenje zvučnog topa

Lagerta

Supermoderator
Poruka
28.027
Poslednja izmena od moderatora:
Obrati paznju: "zvanican evropski", radio "slobodna evropa" to nije, cak nije ni evropski sajt.
Znaci, link na zvanican sajt/nalog (web sajt, X, instagram) koji sadrzi izjavu Michael O'Flaherty-ja, najbolje njegovu i njegove organizacije sto bi bilo i jedino merodavno.

Ovako se samo kopira ono sto su medijski kanali (koji su na istoj novcanoj sisi) kopirali jedni od drugih a bez ikakvog zvanicnog linka. U 2025-toj godini nista nije izreceno, nista nije objavljeno ako se to ne vidi na interMetu, X-u, inastagramu ili web sajtu.
Ja ne mogu da nadjem, ali si ti mozda sposobnija da bunaris po interMetu.

Obrati paznju: "zvanican evropski", radio "slobodna evropa" to nije, cak nije ni evropski sajt.
Znaci, link na zvanican sajt/nalog (web sajt, X, instagram) koji sadrzi izjavu Michael O'Flaherty-ja.

Ovako se samo kopira ono sto su medijski kanali kopirali jedni od drugih a bez ikakvog zvanicnog linka. U 2025-toj godini nista nije izreceno, nista nije objavljeno ako se to ne vidi na interMetu, X-u, inastagramu ili web sajtu.
Ja ne mogu da nadjem, ali si ti mozda sposobnija da bunaris po interMetu.
Nemam nameru da intervjuišem čoveka niti da bunarim. Možeš prihvatiti, možeš oboriti tvrdnju.

Ne, nego ti selektivno prihvataš vesti. Garancija ako Kurir objavi? Ili Informer? Garant ..
Isti qrc. U Srbiji se vodi strasan propagandni rat a tvoje je da apsolutno verujes jednoj ili drugoj strani. Pametni ljudi prvo provere vest, pogotovo kad na sajtu te medijske kuce nema linka, X-a ili informer linka na tu vest. Obicno je ta vest netacna jer danas apsolutno svi objavljuju izjave na drustvenim medijima

Niko tebe ne tera da intervjuises coveka nego da razmislis (zdravom ) glavom kad nesto objavljujes kao temu. Objavljujes/kopiras laznu vest ako te vesti nema tamo gde treba da stoji.
https://jugpress.com/komesar-saveta...-u-beogradu-i-trazio-da-pocinioci-odgovaraju/
https://nuns.rs/savet-evrope-vlasti...-civilno-drustvo-i-branitelje-ljudskih-prava/
https://www.euronews.rs/evropa/vest...rebi-zvucnog-topa-na-protestima-u-srbiji/vest
Izbegavala sam n1, danas, info i ostale koji imaju slične članke, možeš im se obratiti i reći da su preneli lažne vesti.

I gde su u svim tim linkovima veze na njegov nalog ili nalog njegove organizacije gde je to on saopstio? To su sve redom opozicioni sajtovi i prepisuju jedni od drugih, odnosno od radija "slobodnaevropa".
Neverovatno je da ne mozes da ukapiras sta te pitam.

Edit.
Najbolje je sto idioti sa Jugpress-a ciji si link dala navode da je komesar potvrdio da je koriscen zvucni top i daju link (ni to ne znaju da daju kako treba) za njegov sajt na kom je objavljena vest o njegovoj poseti Srbiji a tamo nigde ne stoji da je zvucni top koriscen nego da se trazi istraga o tome.

I gde su u svim tim linkovima veze na njegov nalog ili nalog njegove organizacije gde je to on saopstio? To su sve redom opozicioni sajtovi i prepisuju jedni od drugih, odnosno od radija "slobodnaevropa".
Neverovatno je da ne mozes da ukapiras sta te pitam.
Zašto bih tražila njegove naloge da bih utvrdila da li je postavio ovu vest? Znači, ovo su lažne vesti i baš niko ne reaguje? Nisu stigle do njega, recimo i on ih nije demantovao? Uh bre..

Zašto bih tražila njegove naloge da bih utvrdila da li je postavio ovu vest? Znači, ovo su lažne vesti i baš niko ne reaguje? Nisu stigle do njega, recimo i on ih nije demantovao? Uh bre..
A zasto bi sirila lazne vesti po inteMetu? Zato sto si supermoderator?
Zar mislis da neki zvanicnici u EU citaju vesti medija u Srbiji koje oni sami finansiraju?

Evo ti zvanican izvestaj (na srpskom, naravno):
У вези са наводном употребом звучног оружја, које је илегално у Србији, током мирних демонстрација 15. марта, повереник је обавештен да је око 60 особа доставило надлежном тужилаштву информације о утицају који је изложеност овом оружју имала на њихово здравље. Истрага је у току, паралелно са истрагом коју спроводи Канцеларија омбудсмана. Повереник позива власти и омбудсмана да брзо заврше ове истраге, како би се идентификовао починилац инцидента и обезбедила одговорност.
I link na zvanicnu stranicu LINK, LINK <-----
Jel tu stoji da je potvrdjeno koriscenje zvucnog topa?

Evo ti zvanican izvestaj (na srpskom, naravno):

I link na zvanicnu stranicu LINK, LINK <-----
Jel tu stoji da je potvrdjeno koriscenje zvucnog topa?
Molim te, navedi mi ključne razlike između tekstova koje sam ti linkovala i ovih tvojih. Ni u jednom nije potvrđeno već da postoji sumnja koju treba što pre ispitati jer su razgovaralii sa svedocima, koiliko pročitah, nekih 60 svedoka. I sada svi lažu, samo vlass nikada :mrgreen:

Back