Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.151
ja mnogo volim namcore, a navalila jarcevi pa jarcevi, a oni se mozda radjaju u nekom drugom znaku 

U znaku vodolije kod žena. A kod muškaraca u znaku device.ja mnogo volim namcore, a navalila jarcevi pa jarcevi, a oni se mozda radjaju u nekom drugom znaku![]()
Несташица мушких јарчева. Разграбљени.ja mnogo volim namcore, a navalila jarcevi pa jarcevi, a oni se mozda radjaju u nekom drugom znaku![]()
Bik je daleko od flegme. On je možda i najveći melanholik među znacima.Misliš Bik sveznalica? Hmmm... Bik mi samo deluje flegmatično...
.
I ja se to pitam kada primetim da se forsiraju Jarići. Oni su više potiho željni pažnje, a nafuravanje na neki autoritet i strogoću im stoju ko piletu si*e. Ko mace koje bi da naprave lavlji rik.Ko bre namcor![]()
pa sve ove koje znam,i tebe kad bih upozno odma bi postala xixiKo bre namcor![]()
U Saturnovskim i Merkurovskim.ja mnogo volim namcore, a navalila jarcevi pa jarcevi, a oni se mozda radjaju u nekom drugom znaku![]()
U Saturnovskim i Merkurovskim.
Jarac, Vodolija i Devica.Saturn u Devici je pobeda, inače to su melanholične planete zato i stvaraju namćore i zadrte ljude.
Zato jer Merkur ima dva lica, ima dva domicila i egzaltaciju u Devici.@Nastia
Kako merkur, koji vlada i melaholicnom djevicom i sangviničnim blizancima, može u svim vidovima biti ispoljen melanholično?
Temperamentom vlada nesto sto je starije od planete a to je element.
Zemlja je melanholicna.
Vazduh je sangvinican.
Voda flegmaticna.
Vatra kolericna.
I u okviru znakova ovdje kreću profinjavanja...a potogovo sa planetama koje su kretnice i ujedno poprimaju i onaj temperament znaka (elementa) u kom se nadju.