Savršen kućni ljubimac za vas prema vašem horoskopskom znaku

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.366
Odabir kućnog ljubimca da bude deo vaše porodice dugi niz godina je duboko lična odluka i odgovornost. Ponekad malo astrološkog uvida može pomoći da se suzi polje!

Image1.jpg
 
Ovan (21. mart – 19. april)

Idealni kućni ljubimci: Energični psi, konji, razigrane ili egzotične ptice

Energija Ovna: smela, avanturistička i uvek u pokretu. Ovnu je potreban ljubimac koji je spreman da ide i koji može da ide u korak!

Savršen spoj: lojalni nemački ovčar sa izdržljivošću koja odgovara njihovom vatrenom duhu, energičan konj koji će se pridružiti avanturama na otvorenom ili veći, inteligentni egzotični papagaj koji uživa u učenju trikova i interakciji.

1709610650309.png
 
Bik (20. april – 20. maj)

Idealni kućni ljubimci: kućni ljubimci koji se ne održavaju, mačke, kornjače

Energija Bika: Prizemljen, praktičan i ljubitelj jednostavnih životnih zadovoljstava. Bik napreduje u rutini i uživa u kućnom ljubimcu koji odgovara njihovoj mirnoj atmosferi.

Savršen spoj: udobna bombejska ili britanska mačka kratke dlake koja uživa u odmaranju i tišini, zamorac ili patuljasti zec nežne prirode ili dugovečna kornjača za pratioca tokom decenija.

1709610844128.png
 
Blizanci (21. maj – 20. jun)

Idealni kućni ljubimci: pričljive ptice, pametni psi, društveni mali sisari

Energija Blizanaca: Radoznali, intelektualni i uvek spremni za dobar provod. Blizancima je potrebna mentalna stimulacija i kućni ljubimac sa kojim mogu da komuniciraju.

Savršeno podudaranje: brbljivi papagaj poput kokela, pametna pasmina poput Border kolija kojoj je potrebna obuka i mentalni izazovi, ili par društvenih mekih činčila ili čak inteligentnih pacova za izgradnju lavirinta.

1709610908943.png
 
Rak (21. jun – 22. jul)

Idealni kućni ljubimci: mekane i umiljate životinje, psi za spasavanje ili mačke

Energija raka: Empatična, nežna i posvećena porodici. Rakovima je potreban kućni ljubimac da bi se tuširali ljubavlju i naklonošću.

Savršen spoj: Slatki, spašeni pas ili mačka bilo koje rase kojima je potreban dom pun ljubavi, pahuljasti zečevi ili gerbili za nežno društvo ili hrčak za brigu.

1709611089659.png
 
Lav (23. jul – 22. avgust)

Idealni kućni ljubimci: prelepe mačke, egzotični kućni ljubimci (gde su legalni i etički), odani psi

Energija Lava: Samouveren, harizmatičan i ljubitelj reflektora. Lavovi gravitiraju prema kućnim ljubimcima koji privlače pažnju i odražavaju njihov smeli duh.

Savršeno podudaranje: Upečatljiva mačka Maine Coon, razigrani i privrženi australijski ovčar ili (ako propisi u vašem području dozvoljavaju) prijateljska, neotrovna zmija.

1709611169912.png
 
Devica (23. avgust – 22. septembar)

Idealni kućni ljubimci: kućni ljubimci koji se ne održavaju, ribe, uredne ptice

Energija Device: Praktična, organizovana, sa okom za detalje. Device uspevaju sa kućnim ljubimcima koji se uredno uklapaju u njihovu rutinu i stvaraju minimalan nered.

Savršeno podudaranje: Mala jata šarenih egzotičnih riba u dobro održavanom akvarijumu, zeba koja se lako održava, kanarinac pun pesme ili pedantna, uglađena mačka sa dobrim navikama negovanja.

1709611291389.png
 
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Idealni kućni ljubimci: Intrigantni kućni ljubimci, mačke, zmije (gde je legalno i etički)

Energija Škorpije: Intenzivna, misteriozna, privučena neobičnim. Škorpije se duboko povezuju sa kućnim ljubimcima koji odražavaju njihov jedinstveni duh.

Savršeno podudaranje: Elegantna, nezavisna sijamska mačka, fascinantna tarantula ili prelep, neotrovan loptasti piton (gde je vlasništvo dozvoljeno).

1709611476933.png
 
Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Idealni kućni ljubimci: avanturistički inteligentni psi, konji

Energija Strelca: Slobodnog duha, voli putovanja i prirodu. Strelcu je potreban saputnik za sledeću životnu avanturu.

Savršen spoj: Energičan i super pametan belgijski malinoa, konj za istraživanje na otvorenom ili manje pametno štene koje se može lako obučiti i pridružiti se bilo kojoj vrsti avanture putovanja.

1709611557665.png
 
Jarac (22. decembar – 19. januar)

Idealni kućni ljubimci: Nezavisne životinje, mačke, ribe

Energija Jarca: Odgovoran, ambiciozan i uživa u rutini. Jarčevi cene samodovoljnog ljubimca koji dopunjuje njihovu fokusiranu prirodu.

Savršeno podudaranje: dostojanstvena, jedinstvena rasa mačaka poput perzijanca ili sfinksa, solo betta riba za umirujuće prisustvo ili akvarijum riba sa niskim održavanjem za očaravajući prikaz.

1709611672931.png
 
Vodolija (20. januar – 18. februar)

Idealni kućni ljubimci: Jedinstveni kućni ljubimci, gmizavci, nekonvencionalne životinje (gde je legalno i etički)

Energija Vodolije: Nezavisna, progresivna i privučena nekonvencionalnim. Vodolije cene kućne ljubimce koji su jedinstveni kao i oni.

Savršen spoj: bradati zmaj sa zadivljujućom ličnošću, par razigranih ježeva ili (gde propisi dozvoljavaju) dobro socijalizovani tvor.

1709611743979.png
 
Vodolija (20. januar – 18. februar)

Idealni kućni ljubimci: Jedinstveni kućni ljubimci, gmizavci, nekonvencionalne životinje (gde je legalno i etički)

Energija Vodolije: Nezavisna, progresivna i privučena nekonvencionalnim. Vodolije cene kućne ljubimce koji su jedinstveni kao i oni.

Savršen spoj: bradati zmaj sa zadivljujućom ličnošću, par razigranih ježeva ili (gde propisi dozvoljavaju) dobro socijalizovani tvor.

Pogledajte prilog 1509364


Fu

Ni pod tačku raznog
 

Back
Top