U kom svetu lazi zivite ?

:mrgreen:

Da li ste kreirali sopstvenu stvarnost ( lazni svet ) :rumenko: i odbacili onu realnu i u nju ne zelite da verujete ili da je priznate da postoji ? :whistling:

malo zivim u zemlji dembeliji malo u reali...zavisi od situacije:lol:
nekad je lepse pobeci u neki svoj set al neadnijebas uputno..

- - - - - - - - - -

Nije tema o tome ali ne kapirate :aha:

ozbiljno ozbiljno.....
molim te mi reci da nie tema na foru d li mastate o drugom dok ste sa muzen deckom itd....
taman covek pomisi da ti nije svaka rec o seksu....kad ono...
naravno izvinjavam se ako gresim ispravi me...

malo zivim u zemlji dembeliji malo u reali...zavisi od situacije:lol:
nekad je lepse pobeci u neki svoj set al neadnijebas uputno..

- - - - - - - - - -

ozbiljno ozbiljno.....
molim te mi reci da nie tema na foru d li mastate o drugom dok ste sa muzen deckom itd....
taman covek pomisi da ti nije svaka rec o seksu....kad ono...
naravno izvinjavam se ako gresim ispravi me...

Sjajno :) Tako i ja pobegnem u SL svet :rumenko:

Nije o sexu, ti si opterecena time :zper: I da jeste zasto ti toliko sex smeta ako volis :rumenka:

:mrgreen:

Da li ste kreirali sopstvenu stvarnost ( lazni svet ) :rumenko: i odbacili onu realnu i u nju ne zelite da verujete ili da je priznate da postoji ? :whistling:

delimicno jesam,delimicno ali kad treba zaplovim u ovu nasu svakodnevnicu.. taj svet predstavlja samo ocuvanje mentalnog zdravlja i zdravog razuma,ova nasa svakodnevnica i nase drustvo,malo je reci da nista ne valja,ja se tu ne pronalazim,a sad da budem nesto sto nisam ne umem,necu i ne zelim

Pokušavam da lažem,ali me stalno provaljuju...:sad2:
Taman ja nešto lepo spremim za moju jadnu I napaćenu sujetu,kao dobro mi je lepo mi je ,Everest mi je (K1!) kad me
isprovaljuju...Kukam da neću vise nikad lagati,ali onda sledeći dan jovo-nanovo...Ne mogu da se suzdržim napasti pa
to ti je...Bar na kratko mi lepo...
Evo ,baš sad sam na dvadesetom metro farbanja jahte...Kad završim dolazim da prefarbam Krstaricu-birajte:pink ili žuto!

Ne postoji lazni svet, svaki kreirani svet je stvaran za sebe.
problem je samo u kojoj meri se manifestuje taj svet u globalnoj kolektivnoj i licnoj svesnosti ostalih pojedinaca.

Tako da ova takozvana stvarnost, reala, royala, je snop projektvanih misli udruzenih "lazova", odnosno kreatora.
Licno imam desetak paralelnih univerzuma egzistencije, a ne jedan, i za mene su stvarni.
i za one koji zele da se priklone mojoj stvarnosti (u kojoj sam ja svakako kralj, car, gospodar, doktor, terapeut, politicar, umetnik, mag, bog itd).
a ne sluze sistemskoj, ipak trenutno malo je takvih. Zato moj, ni bilo ciji drugi sanjarski realitet nije manifestovan potpuno u 3d kocku obmane.

Tako npr. ja vec par godina nudim konkurs za posao, saradnike, a niko se ne javlja..... razlozi ? :
1. programirani ste od sistema ili drugih tajkuna da nadjete neki izgovor i da blokirate kreaciju, incepciju moje imperije.
2. internet je laz i obmana sama po sebi, i u vlasti van3dimenzionalnih kvantnih entiteta, i ljudi DARPA sistema kontrole, ciji je deo i ovaj bot forum

Stoga ako slucajno neko ziv cita ovo, sta dobija ako se prikloni mojoj imperiji u odnosu na ovu zvanicnu masonsku piramidu vlasti, nad ovcama?! (dobro,ok,, ni u mom realitetu mozda necete biti slobodoumni ljudi sasvim, ali bicete bar neka bolja zivotinja od ovce -mackica, lavica, kengur, jednorog, pegaz.)
U mojim istinitim realnostima mozda i ne dobijete nista posebno bolje u odnosu na ono sto vi percepirate kao realnost i siva svakodnevnica, medjutim kroz sansu i put u izbor vise licnih univerzuma, postajete svestranija, prosvetljenija, individualna energetska licnost, Slicno poput lucidnih snova ili kretnje kroz matriks, zadobijate kontrolu nad svojim disasocijativnim identitetima.

Back