- Poruka
- 1.251

Da li ste kreirali sopstvenu stvarnost ( lazni svet )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nije te blam ?![]()
Zašto bi mene bio blam, ako je okruženje kvarno ?
Tu sam se našao, moram da gledam i trpim !
![]()
Da li ste kreirali sopstvenu stvarnost ( lazni svet )i odbacili onu realnu i u nju ne zelite da verujete ili da je priznate da postoji ?
![]()
Nije tema o tome ali ne kapirate![]()
malo zivim u zemlji dembeliji malo u reali...zavisi od situacije
nekad je lepse pobeci u neki svoj set al neadnijebas uputno..
- - - - - - - - - -
ozbiljno ozbiljno.....
molim te mi reci da nie tema na foru d li mastate o drugom dok ste sa muzen deckom itd....
taman covek pomisi da ti nije svaka rec o seksu....kad ono...
naravno izvinjavam se ako gresim ispravi me...
![]()
Da li ste kreirali sopstvenu stvarnost ( lazni svet )i odbacili onu realnu i u nju ne zelite da verujete ili da je priznate da postoji ?
![]()
SjajnoTako i ja pobegnem u SL svet
![]()
Nije o sexu, ti si opterecena timeI da jeste zasto ti toliko sex smeta ako volis
![]()
ne i kad riba laze sebe da nema komplexa skinem je i predocim sve mane
![]()
![]()
ja im bre dodjem ko melem na ranu<3tvoje odgovore procenjujem u odnosu na ranije
- - - - - - - - - -
i tako dzordz nije imao devojku od 99![]()
ne i kad riba laze sebe da nema komplexa skinem je i predocim sve mane
Matoriii...pa jel to u redu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()