- Poruka
- 25.629
Posebno u Čačku, evo ja ga pozivam u KragujevacKraljevo, Valjevo, Sabac, Novi Pazar, Cacak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posebno u Čačku, evo ja ga pozivam u KragujevacKraljevo, Valjevo, Sabac, Novi Pazar, Cacak
Normalno, jer i u Zagrebu Hrvatima, kao i Srbima u Srbiji, najviše štete nanose isti fašisti ...
Na tvoju zalost, vecina glasaca SNS, a narocito clanova SNS pogotovo po nizim rangovima ne posecuje zubaraJel lijep to komentar o jednom narodu,za ovakav komentar o Hrvatima na hrvatskom forumu itd bio bi trajno banovan,ali bitno je da si ti demokrata i da su Srbi zadrti i ne tolerantni
A koja je to priča - da Srbija stane i nestane?
Bacio im neko crnu magijuZasto sns clanovi ne popravljaju zube?
U Zagrebu bi se okupilo, garant, 500.000 onih koji bi voleli da slušaju vVučića, jer on je državnik koji najbolje personifikuje kako se treba da bori za svoj narod i državu .... Verujem da bi ga i gospodin Milanović rado ugostio i poslušao ...
Zasto sns clanovi ne popravljaju zube?
Ja ne mogu da te pratim.Sve su to činili i nacisti, a posle ih je relnost išamarala ...
Да би се разликовали од свезубих (другосрбијанера, грађаниста и аутошовиниста)
Саће грађ. рат, па када крезуб уједе свезубог и стерилног одмах следи инфекција ....![]()
Ja imam 4 zuba pa nisam za krezube.Ako nemate nekih validnih argumenata nego se hvatate za zube onda ste i vi smešni. Pobogu ljudi, nepotizam, korupcija, lopovluk, odlike vladajuće klike а vi pominjete krezubei Ćaci je tužan zbog toga, zato neće u školu
![]()
Hvala BoguJa imam 4 zuba pa nisam za krezube.
Nema Bog sa tim nista, vec ono sta neko ima u glavi.Hvala Bogu![]()
Tačno, zato ne treba dozvoliti spuštanje na njihov nivo srednjeg prsta i Ćacija.Nema Bog sa tim nista, vec ono sta neko ima u glavi.
Odlaskom pr jevreja koji im je vodio propagandu, spali su na lokalni protokol koji znamo kog profila je.Tačno, zato ne treba dozvoliti spuštanje na njihov nivo srednjeg prsta i Ćacija.
Ne mozes skorpiju naterati da ne ugrize, bas kao oktroisanu budaletinu da bude kulturna.Mnogi od njih nisu navikli na kulturu, lepo vaspitanje, mislim da ih tome treba primerom učiti. Znam da ne narod ogorčen al više koristi ćemo imati ako im otvorimo oči a ne ako vređamo. I gledajte se malo na stidente, deca na fini i duhoviti način pokazuju sve njihove greške.
Nemoj da si tako isključiv , sagledaj malo širu sliku, ipak su oni naš narod zaveden decenijskom propagandom. U taj narod ne ubrajam ove "elitne" lopove.U prevodu, stoka razume samo jedan jezik a to ce se pokazati ko ne veruje.
Narod je jedno, kriminalci i satanisti su nesto drugo. Neobrazovan covek moze da ne zna, ali ovi drugi dobro znaju sta rade.Nemoj da si tako isključiv , sagledaj malo širu sliku, ipak su oni naš narod zaveden decenijskom propagandom. U taj narod ne ubrajam ove "elitne" lopove.
Imas i gradjane koji su duhovno shebani, nekad gore nego neki iz provincije.Nemoj da si tako isključiv , sagledaj malo širu sliku, ipak su oni naš narod zaveden decenijskom propagandom. U taj narod ne ubrajam ove "elitne" lopove.
Ako nemate nekih validnih argumenata nego se hvatate za zube onda ste i vi smešni. Pobogu ljudi, nepotizam, korupcija, lopovluk, odlike vladajuće klike а vi pominjete krezubei Ćaci je tužan zbog toga, zato neće u školu
![]()
Zar ne postoji mrvica želje da i oni shvate,tj, da je na nama da im pokažemo neku drugu Srbiju, normalnu, ne bahatu, ne nekulturnu ? I dalje sam pri stavu da se primerom a ne međusobnom mržnjom mnogo više da uraditi.Imas
Imas i gradjane koji su duhovno shebani, nekad gore nego neki iz provincije.
Ovo ko sto rekoh nije borba za zahteve vec borba za opstanak. A u takvoj borbi ako ne znas sta se sve desava, prica je vrlo izvesna.