U kom gradu Vučić može da organizuje miting?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Normalno, jer i u Zagrebu Hrvatima, kao i Srbima u Srbiji, najviše štete nanose isti fašisti ...

Danas video na RTL, govore svojima da idu da kupuju u Italiji i Sloveniji zbog nižih cena.

Zamisli da tako pink kaže idite u Bugarsku, Rumuniju, niže cene nego u Srbiji.

Dao si etiketu "Fašisti" kremu našeg društva.

Lepo, lepo. Posle nisi stranački bot.

U Zagrebu bi se okupilo, garant, 500.000 onih koji bi voleli da slušaju vVučića, jer on je državnik koji najbolje personifikuje kako se treba da bori za svoj narod i državu .... Verujem da bi ga i gospodin Milanović rado ugostio i poslušao ...
vucic-idemo.gif

Zasto sns clanovi ne popravljaju zube?

Да би се разликовали од свезубих (другосрбијанера, грађаниста и аутошовиниста)

Саће грађ. рат, па када крезуб уједе свезубог и стерилног одмах следи инфекција .... :kafa:

Mnogi od njih nisu navikli na kulturu, lepo vaspitanje, mislim da ih tome treba primerom učiti. Znam da ne narod ogorčen al više koristi ćemo imati ako im otvorimo oči a ne ako vređamo. I gledajte se malo na stidente, deca na fini i duhoviti način pokazuju sve njihove greške.
Ne mozes skorpiju naterati da ne ugrize, bas kao oktroisanu budaletinu da bude kulturna.

Imas
Nemoj da si tako isključiv , sagledaj malo širu sliku, ipak su oni naš narod zaveden decenijskom propagandom. U taj narod ne ubrajam ove "elitne" lopove.
Imas i gradjane koji su duhovno shebani, nekad gore nego neki iz provincije.

Ovo ko sto rekoh nije borba za zahteve vec borba za opstanak. A u takvoj borbi ako ne znas sta se sve desava, prica je vrlo izvesna.

Ako nemate nekih validnih argumenata nego se hvatate za zube onda ste i vi smešni. Pobogu ljudi, nepotizam, korupcija, lopovluk, odlike vladajuće klike а vi pominjete krezube 🙄 i Ćaci je tužan zbog toga, zato neće u školu:mrgreen:

Mislim da fokus nije na fizičkom izgledu ljudi, i da li je krezub, nego je to više personifikacija sa kojom se opisuje duh ljudi koji su za vlast.

Imas

Imas i gradjane koji su duhovno shebani, nekad gore nego neki iz provincije.

Ovo ko sto rekoh nije borba za zahteve vec borba za opstanak. A u takvoj borbi ako ne znas sta se sve desava, prica je vrlo izvesna.
Zar ne postoji mrvica želje da i oni shvate,tj, da je na nama da im pokažemo neku drugu Srbiju, normalnu, ne bahatu, ne nekulturnu ? I dalje sam pri stavu da se primerom a ne međusobnom mržnjom mnogo više da uraditi.

Back