U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad...

u pravu si majce, da se mi vratimo na nasu glupu igru....

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam ....

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one...

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave...

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine shto....

smesh samo jednu rechi, odnosno dve u sluchaju da stavljash veznik...

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine. Autobus

da, da... :)

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine. Autobus koji

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine. Autobus koji zakoci

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine. Autobus koji zakoci tada

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine. Autobus koji zakoci tada baci djoleta

stavicu cu samo zatvorene navodnike.....

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta bodljokoshcima

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta bodljokoshcima pa mu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta bodljokoshcima pa mu pokloni ...

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog toga shto kriziram odkad nisam jeo one mljackave sarme od Nove Godine". Autobus koji zakoci tada baci djoleta chak do jedne babe koja je imala korpu punu bodljikavih rotkvica jer je opsednuta bodljokoshcima pa mu pokloni kondom i

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back