U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes vala ja sam postila ceeeeeelu zadnju nedelju :^ :lol:....ustavri do subote,...u subotu sam pojela 100g bele milke koju mi je mama kupila josh te nedelje u sredu :shock: :shock: :shock: a rekla joj da postim..a opravdanje je bilo...mislila sam da tu nema mleka :shock: :shock: :shock: :shock: eeeeh kada je neko glup :lol:

ajaoooooooo...ja ne volim odbojku :? i uopshte loptu :shock: uvek ali bukvalno UVEK me lopta pogodi u glavu :shock: :shock: :shock: a iz odbojke sam jedva dva izvukla :shock: kako su se moji smejali :lol:...a profesor se isto smejao :cry: uzhas

Malo da se vratim medj' zhiwe! shto se riba tiche...obozhavam tunjevinu...i sardine! Ondak, shkoljke nisam nikad probala ali ako meni neshto ne mirishe lepo nema shanse da cu da probam! :D jbg zatucano... a kako se to pripremaju hobotnice molicu lepo...zapravo, pravo pitanje je...KAKO SE JEDU HOBOTNICE?! :D

ja nimalo ne volim morske plodove...a od ribe jedino mogu da jedem tunjevinu :lol: iz konzerve :lol:.....
@Ben
ma nishta mi nije ishlo...ni servis.. ni da je onako odrzhavam..bukvalno nishta :lol:
meni jedino gimnastika ide :? :? :? :shock: :| ali nekako 5 uvek izvuchem 8-) :lol:

bljak tunjevina!!!! fuj fuj fuj!
lignje su njami njami, ali hobotnica... MOGLA BIH DA ZIVIM NA TOME!!!!
jede se na sledeci nacin: uzmes noz i viljusku, zabodes viljusku u pipak (dobijes u porciji pipke) i seces.... onda stavis taj iseceni komad pipka u usta i uzivas dok te svi gledaju kao ludaka sto jedes hobotnicu :P

uh, razumem te!!! kad mi se svidi neko jelo u stanju sam to da jedem danima, i onda mi se posle povraca od toga....... ali mmm hobotnica mmm.... mada u bgd-u nema nigde da se kupi, ima samo ******* salata od hobotnice!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back