У којој мери вам је потребна подршка?

ТТТТ

Aktivan član
Poruka
1.877
У распону од оног "да је игђе брата у свијету да пожали, ка да би помога" до оног "у се и у своје кљусе",

у оним тешким (надам се ретким) тренуцима и у оним свакодневним више узнемирујућим, а мање болним трзавицама, где сте ту ви?

(Подршка мужа, дечка, брата, сестре, родитеља, родбине, пријатеља, колега, форумашица, форумаша...)

У распону од оног "да је игђе брата у свијету да пожали, ка да би помога" до оног "у се и у своје кљусе",

у оним тешким (надам се ретким) тренуцима и у оним свакодневним више узнемирујућим, а мање болним трзавицама, где сте ту ви?

(Подршка мужа, дечка, брата, сестре, родитеља, родбине, пријатеља, колега, форумашица, форумаша...)
dopada mi se ovo boldovano:lol:
meni treba podrska samo jedne osobe na svetu,al ne odobravanje,vec da me saslusa i kaze sta misli.pa i kad oplete po meni,znam da je to rekla kao sebi da je rekla.
a inace treba neko stalno da me gura i podstice,inertna sam.meni i sut u dup pomaze ;)

podrska najblizih mi je uvek bila potrebna, treba mi i danas
roditelja, sestre, cerke, sestrica i bivseg muza - to su osobe koje su mi najveca podrska
mogu da se borim u zivotu, mogu puno toga da izdrzim, sa svacim da se nosim
a onda mi zatreba mala pauza, samo da mi neko od njih stavi ruku na rame i kaze - mozes ti to
to je ono sto mi daje snagu sa kojom nema stvari koje na svetu sa kojom ne mogu da se izborim

dopada mi se ovo boldovano:lol:
meni treba podrska samo jedne osobe na svetu,al ne odobravanje,vec da me saslusa i kaze sta misli.pa i kad oplete po meni,znam da je to rekla kao sebi da je rekla.
a inace treba neko stalno da me gura i podstice,inertna sam.meni i sut u dup pomaze ;)

Podrzavam ovakvu potrebu za podrskom, i meni isto to treba, a buduci da izostaje to podsticajno kikovanje ja tavorim u zivotu.

a sada stvarno.
dugo živim odvojena od svoje familije i onih pravih prijatelja koji se stiču još u osnovnoj školi.
nemam više ni trunku nade da bi sada kada bi im se obratila za pomoć kod njih naišla na razumevanje.

imam najužu porodicu na koju se oslanjam u velikoj meri što je naravno vrlo uzajaman odnos.

imam i neke prijatelje ovde gde živim ali njih čuvam samo za lepa druženja a ne za mučne i turobne razgovore.

iskreno moje je mišljenje da ljudi počnu da te zaobilaze u širokom luku ako te nanjuše da stalno naplakuješ nad svojim životom i da ti uvek fali neki qujac

Poslednja izmena:
drzim se iskljuchivo za drshku , ukoliko mi noge otkazu , a to se josh uvek nije desilo
a lazem, jeste jednom kad sam imala migrenu do coravosti , pa sam se bukvalno uhvatila za drzach u tramvaju , da ne bih zamolila ljupke sugradjane da mi ustupe mesto..

bez podrshke sam i tako je ok.
naslonish se - padash

grizeš metal bejbi što bi rekli oni manekenčići iz plejboja:lol:

a sada stvarno.
dugo živim odvojena od svoje familije i onih pravih prijatelja koji se stiču još u osnovnoj školi.
nemam više ni trunku nade da bi sada kada bi im se obratila za pomoć kod njih naišla na razumevanje.

imam najužu porodicu na koju se oslanjam u velikoj meri što je naravno vrlo uzajaman odnos.

imam i neke prijatelje ovde gde živim ali njih čuvam samo za lepa druženja a ne za mučne i turobne razgovore.

iskreno moje je mišljenje da ljudi počnu da te zaobilaze u širokom luku ako te nanjuše da stalno naplakuješ nad svojim životom i da ti uvek fali neki qujac

pa ako se sjate dvoje takvih mogu vagati svoje falinke i turobnost,bitno je svatiti cija je muka veca i zaboraviti na svoju za trenutak u korist tog drugog

pa ako se sjate dvoje takvih mogu vagati svoje falinke i turobnost,bitno je svatiti cija je muka veca i zaboraviti na svoju za trenutak u korist tog drugog

taj performans može da se organizuje i na terenu sa loptom....
može i reketa dva a i ne mora...:lol:

- - - - - - - - - -

aj cuti i turi kafu da ti ne citiram prethodni post :p

za kafu :kafa: velkam
a za ovo drugo
šta sam sad pogrešno rekla:lol:

Back