У којој мери грађани Србије и бирачи СНС-а знају ко је Милош Вучевић?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.068
Без гуглања,

ко од форумаша зна, а ко не зна ко је Милош Вучевић?

Написао бих нешто о њему, да употпуним први пост, али је ред да чујемо и неки одговор, па ћемо генералије да сазнамо у коментарима.

Без гуглања,

Написао бих нешто о њему, да употпуним први пост, али је ред да чујемо и неки одговор, па ћемо генералије да сазнамо у коментарима.

Mislim da se već otprilike zna, barem danas.

Без гуглања,

ako se ne varam, on je svečano otvarao ogradu oko neke vojne zgrade u Novom Sadu pre par godina...nisam siguran da li je on svečano otvarao i one toalete u nekoj od škola....
mislim da je to zanimljiv pokazatelj da je spreman da ispuni svaki zadatak velikog šefa ma koliko on lično u procesu bio ponižen.......

Председник Србске Напредне Странке и Тренутни Премијер Републике Србије! Диван Човек и Родољуб! Господин Милош Вучевић!

1720017520858.png

Председник Србске Напредне Странке и Тренутни Премијер Републике Србије! Диван Човек и Родољуб! Господин Милош Вучевић!

Pogledajte prilog 1574088
Go*no neopevano. Al' ok. Kad tad će završiti u bukagijama.

Без гуглања,

Ja do skoro nisam imao pojma ko je taj. Verujem da većina građana isto nema pojma.

Mada to je i poenta, mi polako klizimo u diktaturu, poenta je da bude samo jedna osoba koja se o svemu pita, ovi svi ostali su dekoracija.

Без гуглања,

Ja znam za njega odavno pošto je u mom gradu bio gradonačelnik. Pre toga je bio advokat, ali ne baš nešto uspešan.

Sugradjani se, pa znas.

Koliko o njemu zna ostatak Srbije?
Ima li ikakvog smisla to što pišeš? Zapitaš li see ti nekad - šta ja ovo radim, mislim..?
A zašto?
Zato što ne postoji niko, ili skoro niko da je iole ok ako ti je politički nepodoban. Svi su ti glupi, narod retardiran..

Znaš li kako se osvaja vlast? Očigledno da ne znaš, jer ne bi pisao na ovaj način.
Zato trenutno i nema boljih na vlasti, jer ste za to sami krivi a ne ovi, oni..

Back