U kojim ste zemljama ziveli (zivite) ?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Svedoci smo cesto dijametralno suprotnih stavova "politicara" na ovom pdf a sto je po mom misljenju uslovljeno i sredinom u kojoj zivite (ili ste ziveli). Svakako da se ne moze negirati uticaj sredine na poglede pojedinca kako u oblasti politike, ljudskih prava, ekonomije, slobode govora itd....Interesantno bi bilo videti u kojim ste sve zemljama ziveli i gde zivite sada?

Tema ima smisla ako na osnovu destinacija na kojima ste ziveli imate drugacija iskustva, stavove, da obrazlozite zasto je i kako vreme provedeno napolju uticalo na vase politicko opredeljenje...
A ne da nabrajate destinacije, ovo nije pdf Turizam.

Ето,
ја бијо на Авајима 10 дана и установијо да имају најбоље политићко уређење на свету.
Не знам како ал је до јаја.

vrnjacka-banja.jpg

Врњачка Бања

Povezi s politikom, inace kljucenzi.

Povezacu sa politikom, zahteva vise vremena. Recimo moje licno iskustvo ako bih uporedio bivsi SSSR i sasvim drugu stranu sveta i sistem Novi Zeland i Australiju je freapantno. Utvrdio sam da mnogi elementi politickog sistema bivseh "komunistickog" SSSR su duboko implementirani u drzavno-politicki sistem ove dve zemlje. ovo mi je potvrdilo i vise Rusa koje sam sreo ovde. Ovo je samo jedan elemenat a ima ih jos nekoliko. Odjava.

Back