Moja Boginja je MADONNA (God save the queen!),a Bog je Paja Patak!
A,imam ja jos Bogova u rukavu,paganka sam,sta cu?
Veliki Bog i Velika Boginja.

A,imam ja jos Bogova u rukavu,paganka sam,sta cu?
Veliki Bog i Velika Boginja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ALELUJACIKLON B:U JEDINOG MOGUCEG I ISTINITOG BOGA
OCA SINA I SVETOG DUHA
KOJI SU INACE JEDNO
roberta:ALELUJACIKLON B:U JEDINOG MOGUCEG I ISTINITOG BOGA
OCA SINA I SVETOG DUHA
KOJI SU INACE JEDNO
Hermit:Pre svega, ne verujem u nikakvog izmisljenog boga...
verujem samo u ono sto sam spoznam, religiju i dogmu ostavljam onima koji samo traze izgovore za svoje ponasanje u zivotu.....
To ko u sta veruje je veoma krvav put na kome su mnogi milenijumima cinili zlo svakome ko ne veruje ili ne misli kao sto pise u ovoj ili onoj svetoj knjizi...muslimani, hriscani,...sve je to ista prica samo u drugacijem pakovanju......treba se izmiriti sa samim sobom a verovanja ostaviti onima koji nista drugo i ne rade sem sto veruju u tamo nekog boga....upitajte se pa gde ste vi sami u svemu tome...zasto ste tako slepo vernui i poslusni..robovi sluze onima koji ih zaslepljuju svojim interesima....
NEMA BOGA DO COVEKA
A ko stvori mikrokosmos,ako več nisi nastala-o od majmunaDita:Hermit:Pre svega, ne verujem u nikakvog izmisljenog boga...
verujem samo u ono sto sam spoznam, religiju i dogmu ostavljam onima koji samo traze izgovore za svoje ponasanje u zivotu.....
To ko u sta veruje je veoma krvav put na kome su mnogi milenijumima cinili zlo svakome ko ne veruje ili ne misli kao sto pise u ovoj ili onoj svetoj knjizi...muslimani, hriscani,...sve je to ista prica samo u drugacijem pakovanju......treba se izmiriti sa samim sobom a verovanja ostaviti onima koji nista drugo i ne rade sem sto veruju u tamo nekog boga....upitajte se pa gde ste vi sami u svemu tome...zasto ste tako slepo vernui i poslusni..robovi sluze onima koji ih zaslepljuju svojim interesima....
NEMA BOGA DO COVEKA
Bravo!Covek je jedini Bog,u stvari covek je izmislio Boga,ali taj Bog je priroda,to je covek.Covek je mikrokosmos.
Naravno da te prihvatamo dušo.Dita:Pa,tacno,ja i jesam Hriscanka!
Ima tu logike,2 puta sam usla u Pravoslavnu Crkvu(na skolskim eksurzijama),nisam citala Bibliju(sem nekih delova),nosim pentagram oko vrata,slusam Therion,obozavam Alistera Crowlija,ali ipak jesam Hriscanka.![]()
To ti je ono,kao sa homofobijom,oni koji najvise mrze homoseksualce su prikriveni himoseksualci.
A tek sto u Boga verujem...ma,ja sam najzesca Hriscanka od svih.![]()
Hriscani,je l' me prihvatate?![]()
roberta:Naravno da te prihvatamo dušo.Dita:Pa,tacno,ja i jesam Hriscanka!
Ima tu logike,2 puta sam usla u Pravoslavnu Crkvu(na skolskim eksurzijama),nisam citala Bibliju(sem nekih delova),nosim pentagram oko vrata,slusam Therion,obozavam Alistera Crowlija,ali ipak jesam Hriscanka.![]()
To ti je ono,kao sa homofobijom,oni koji najvise mrze homoseksualce su prikriveni himoseksualci.
A tek sto u Boga verujem...ma,ja sam najzesca Hriscanka od svih.![]()
Hriscani,je l' me prihvatate?![]()
Hrist je radi takvih i sišao među ljude :wink:
Prvo, bravo za Hermita! Drugo - Roberta... Ako već potenciraš nekog Boga koji je ''stvorio mikrokosmos...'', kako znaš da je to baš taj tvoj, hrišćanski? Jer ipak, i ako je tako, samo jedan je pravi, zar ne? Ostali ne postoje! Da li je to tvoj, muslimanski ili neki treći ili četvrti??? Odgovori mi molim te!roberta:A ko stvori mikrokosmos,ako več nisi nastala-o od majmunaDita:Hermit:Pre svega, ne verujem u nikakvog izmisljenog boga...
NEMA BOGA DO COVEKA
Bravo!Covek je jedini Bog,u stvari covek je izmislio Boga,ali taj Bog je priroda,to je covek.Covek je mikrokosmos.
jomini:Istina. Ne postoji Bog ni ništa slično. Izmišljeno radi kontrole masa i političkih ciljeva. I vlasti. Ipak, mora se narod nečega ''bojati'' i zanimati se nečim dok manipulatori rade posao. Zapitajte se melo, sve o čemu pričate je fiktivno,..... Samo mrtvo slovo na papiru...
Hiljaditi put: religija je izmišljena, odnosno stvorena radi manipulacije! Bilo i ostalo. Nažalost i ostaće jer previše ima glupavih, naivnih i nesigurnih na ovom svetu. A većina će uvek izglasati stvar i demokratski (nekom je to i logično) bivaju u pravu!
BEZOBRAZNI I PAMETNI SU NAŠLI IDEALAN NAČIN DA MANIPULIŠU NAIVNIM I GLUPAVIMA!!! Eto religije, svake!
Dita:E,gostu moj,nazalost, trenutno nemam decka..bas steta..nisam cak nikad bila ni zaljubljena..a i oni moji bivsi pojma o religijama nisu imali.A nije to za ovu temu..
Pa,dobro,samo ti veruj da sam ja Hriscanka.A ja nisam Hrisanka,niti sam to ikad bila.
p.s. sto se ne registrujes?