U Izraelu dnevno više od 1000 novozaraženih!

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Trt milojko, kažu da vakcina nije dovoljno efikasna.

U Izraelu više od 1000 novozaraženih u jednom danu, prvi put od ožujka

PRVI put u četiri mjeseca broj novozaraženih koronavirusom u Izraelu je u jednome danu veći od 1000, objavilo je ministarstvo zdravstva.

Ministarstvo je priopćilo da je u 24-satnom razdoblju zabilježeno 1118 novooboljelih, što je najveći broj slučajeva u jednom danu od sredine ožujka. Tijekom vrhunca pandemije u siječnju broj dnevnih slučajeva u Izraelu je premašio 10.000.

Znači ko se bode ima koronu? Daj neki link da pročitamo, malo je preagresivno tako da pogase glupake i srašljive.
izvolte:

Opet,ne teram nikog ni da se bocka ni da se ne bocka,svako ima pravo i treba da ima pravo da bira sta ce da radi sa svojim telom! u ovom slucaju smrtnost od ove prehlade je u celom svetu ukupno svega: 0.15% . bezopasan je za decu,mlade i zdrave ljude, Ljudi ispod 50 godina imaju manje sanse da se ozbiljno zaraze, to su zvanicne informacije i istrazivanja svetskih naucnika,pa cak i ovih zlotvora iz WHO.

Sve osobe preko 65+ bi trebalo da se bockaju, to je moj stav, svi ispod ,pogotovo mladi i deca NE! mada mogu i mladi ako ce mi platiti nekoliko desetina hiljada eura meni i svima koji se budemo bockali,a ne daj boze nam pozli,umremo ili ne daj boze ostanes sterilan ili ti se zdravlje urusi kroz par godina....

Videcemo

Znači ko se bode ima koronu?
i da i ne. ako znamo da se u pojedinim bockama nalazi i sam virus i da su se veliki broj ljudi ,cak i kod nas,zalili da su pozitivni i da su bili bolesni par dana posle obe doze, bas jer je taj virus se aktivirao u telu....
Kolega moj se bockao sa JJ vakcinom pre mesec i po dana ,kaze da je 2h posle primljene doze, dobio temperaturu, drhtavicu i bol u misicima,dali su mu 3 paracetamola, zaspo je ko zaklan, sutradan mu nista nije bilo SRECOM..

izvolte:

Opet,ne teram nikog ni da se bocka ni da se ne bocka,svako ima pravo i treba da ima pravo da bira sta ce da radi sa svojim telom! u ovom slucaju smrtnost od ove prehlade je u celom svetu ukupno svega: 0.15% . bezopasan je za decu,mlade i zdrave ljude, Ljudi ispod 50 godina imaju manje sanse da se ozbiljno zaraze, to su zvanicne informacije i istrazivanja svetskih naucnika,pa cak i ovih zlotvora iz WHO.

Sve osobe preko 65+ bi trebalo da se bockaju, to je moj stav, svi ispod ,pogotovo mladi i deca NE! mada mogu i mladi ako ce mi platiti nekoliko desetina hiljada eura meni i svima koji se budemo bockali,a ne daj boze nam pozli,umremo ili ne daj boze ostanes sterilan ili ti se zdravlje urusi kroz par godina....

Videcemo
Da ja ovo pričam sve vreme,preležao sam covid tako da u ogromnoj meri sam se već imunizovao i ako me mnogi covid fanatici ubeđuju da taj prirodni imunitet kratko traje biće da nije tako

Da ja ovo pričam sve vreme,preležao sam covid tako da u ogromnoj meri sam se već imunizovao i ako me mnogi covid fanatici ubeđuju da taj prirodni imunitet kratko traje biće da nije tako
Ocigledno da duze traje od vakcina.

U vezi Izraela:

U bolnicama u Izraelu nalaze se 44 korona pacijenta.
U UK ima valjda i 50.000 pozitivno testiranih, a u bolnicama
3500 pacijenata. U januaru je na ovaj broj pozitivnih u bolnicama
bilo 36.000 kovid pacijenata.

Па то значи да је сада ефикасност фајзерове вакцине 60%.
juce je u EU parlamentu bila ekipa bockasa,odnosno ovih sto proizvode bocke, rekli su da sve bocke stite preko 90% slucajeva i da su "smrt" za Deltu,a bogami i za naredne sojeve,ali na pitanje koliko dugo traje imunitet i da li treba uzeti i trecu bocu,pa gde je treca tu je i 4a na prolece, njihov odgovor je bio MUK...... nemaju odgovor na tako nesto...

Back