u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedan prelep i pretopao dan. Mora se van kuce i kompa. Priroda i reka su zakon. Pozdrav generaciji i svima ostalima. Bobani i Snezani lep provod u Jagodini i poruka- nemojte sve curane da potamanite. Dovoljan je jedan za gala rucak i zadovoljstvo.
Dula kako je na severu, ima li, bar, severca.
E, sada D O B A R D A N

JOPE,
prijatelju.....odavno te nisam videla.... :-D
hvala ti na lepim zeljama.....
u Jagodini je bilo prelepo :-D Sneza je divna devojka :-D :-D :-D
u Bgd-u sam sada.....i do daljeg......
vidjam se sa prijateljima, sa forumaskim prijateljima.....sa rodjacima.....
zivot je lep samo onoliko koliko to sebi omogucis....a ja ne skrtarim :-D :-D :-D

pozdrav Duli takodje.......drugarice, zao mi je da nisi bar malo blize..... :-D :-D :-D

evo i mene, vruce je, ne sedi se u stanu a kamo li pred monitorom, no danas je nesto prijatnije i mozemo da caskamo, mi, kako JOPE kaze, iz druge polovine prosloga veka.Vreme je odmora a je nikako da resim gde da odem sama u septembru. Ajde dajte neki savet pa da se na vreme prijavim

chickshhhhhhhheveryoneasleepgm-1.gif

Cao svima nisam ovde bio ....ne znam ni sam al bar par meseci
Vidim staro drustvo i po neko nov
Svejedno pozdravljam vas sve....a ove stare.......nisam vas zaboravio
Dulo komsinice moja....vidim posle Australije dolazis cesto na ovaj forum pa moracu i ja da
navratim u neko normalno vreme da se ispricamo
Jope generacijo mozda u Septembru navratim do Nis pa daj Boze zdravlja i sretnemo se uzivo
Toliko za sad .....navraticu nekad......ovde ......inace sam redovan na NAS FORUM

Puno vas pozdravlja Bubreg

bobanap:
sto Vas nema na Nasem Forumu ??
Od srca pozdrav za tebe i Lazara. Vreme uglavnom provodim u prirodi, kraj reke, brinuci o cvecu a i ponesto radim. Za kompjuterom sednem nepun sat, prelistam, pomislim na sve Vas i trudim se da odrzim "nasu" temu. Hvala ti sto si sa nama. Nadam se da cu, kada budem imao vise vremena biti i na "nasem forumu", na kome su, zelim da verujem u to, ti to mnogo bolje znas, OK likovi. Raduje me tvoja vedrina kojom plenis i osvajas srca ljudi oko sebe. Malo je onih koji bi svoju srecu i radost da podele sa drugima, znanim i neznanim. Bog te blagoslovio.

JOPE:
Dragi Bubreg pozdrav za tebe i moju zemljakinju. Bice mi drago da se sretnemo. Cekam te.
Veliki pozdrav svima ostalima.
Pozdrav Jope
Zemljakinja ti uzvraca pozdrav preko mene
Planira da ide dole na jug negde u Septembru.... ako budem mogao i ja bih se prikljucio
Treba da vidimo sta su uradili u selu Topolnici u staroj kuci njenog oca
Platli su ljudima iz sela da naprave nadstresnicu iznad terase....pa da vidimo kako to
izgleda
A treba da obidje i tetku koja zivi u Nisu i neke prijatelje
Toliko za sad
Pozdrav Bubreg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back