Prelepsamomama:Divan dan izgleda u svim dijelovima ex-Yuge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepsamomama:Divan dan izgleda u svim dijelovima ex-Yuge.
Evo mene i levo i desno.bobanap:50-eeeeee :-D nedostajete mi....... :-D :-D :-D
Izadji iz kafea malo, zagusljivo je. Na terasi je lepse a i Pajce ce pice da posluzi pored obale. Evo sada ce i ostali pajtasi.bobanap:50-eeeeee :-D nedostajete mi....... :-D :-D :-D
Voliiiiiiiiiiiiiiiiiiim socno o crveno. Dobar izbor,bobanap:vidi ovo osvezenje...... :-D :-D :-D

....mamis ti mamis...bobanap:vidi ovo osvezenje...... :-D :-D :-D

Alexanna:....mamis ti mamis...![]()

bobanap:jbt....pa da :-D
JOPE kaze ajde malo vani....tamo postaje zagusljivo....sad ce i Pajce.....
kako njega nigde nema ja evo iznela malo osvezenja....kao aperitiv.... :-D :-D
nego...dok okrenem stranu prodje vecnost....![]()
mala...ja moram malo tamo da pripazim na ono moje mantilce..

Hvala. I ja (mi) na vas. :-D :grin:bobanap:50---eeeeeeee :-D :-D :-D
samo da znate da mislim na vas...... :-D :-D

Ako sebi ne ucinis dobro, drugi ti to zadovoljstvo nece priustiti. Ziva i zdrava bila i dace bog da jednog dana buemo negde zajedno. Pozdrav, uz dobar dan, i lepo popodne.bobanap:dobro jutro Vama ovde....:-)
uspavali ste se jutros.....
JOPE...... mora da si vilenisao nocas....vala i neka si ;-)
samo neka si dobro....
JOPE:Ako sebi ne ucinis dobro, drugi ti to zadovoljstvo nece priustiti. Ziva i zdrava bila i dace bog da jednog dana buemo negde zajedno. Pozdrav, uz dobar dan, i lepo popodne.
Bobanice, ni lju ni tuzan. Danas sam imao neke radne obaveze a onda malo prosetao. Hvala na pozivu i moja vrata su za tebe sirom otvorena, k'o moje srce. Veceras i sutra necu moci, puno ,biti sa vama. Jednog dana cemo se ispricati o svim nasim aktivnostima pa ces TI i i svi oni koji zele nesto vise saznati o meni a JA o tebi i njima. KISS :grin:bobanap:JOPE.....
jesi li ti to malo ljut ....ili malo tuzan....![]()
pa...racunam da ces kada sa porodicom dodjes na more, svakako da se javis,
da Vas upoznam i da makar jedno popodne provedemo skupa.... :-D :-D