gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa ti znas kako je mene najlakse ucutkati i disciplinirati..МАНИЈАК:![]()
![]()
:wink: da da....
![]()

Alexanna:..pa ti znas kako je mene najlakse ucutkati i disciplinirati..![]()
![]()
![]()
daaaaaaaaaaaa

Zujalice draga da li to dodje da nas rasanis i pozoves na kafu. Ima nas nekoliko.Alexanna:![]()
8-) 8-) 8-)
![]()
![]()
ops:JOPE:Evo nas, evo nas, polako se dizemo, ili ti ustajemo-kako je kome drago. Jeste li obro spavali, sanjali, bili voljeni a mozda i voleli, bar u masti?

Naravno. Pozdrav. Evo nas iza podneva.samomama:Sjecate li se reklame: Nugatino i masta,mogu svasta......![]()
![]()
JOPE:Naravno. Pozdrav. Evo nas iza podneva.
Hvala. Vracam duplom merom.Dula:ej drustvo pa caoooooo,
evo i mene, divno mi je bilo u svadbi......tako romanticno i veselo. Bobana dali si ozdravila? Pozdrav za mamu ,Jope i bubrega.

Draga moja prespava dan. Laku noc ti zelim. Budi uz kaficu. L-noc :smile:bobanap:dobro jutro 50-e ;-)
gde god da ste neka ste....ali samo u zdravlju i veselju..... :-)
JOPE:Draga moja prespava dan. Laku noc ti zelim. Budi uz kaficu. L-noc :smile:
Hvala. Ja jos nemam nista na meniju. Prazna ostava. Ali se trudim, bice. Pozdrav. Prelep dan. :-Pbobanap:50-eeeeeeeee :-D :-D
dobro jutro.....lep dan vam zelim uz posluzenje... :-D :-D
JOPE:Hvala. Ja jos nemam nista na meniju. Prazna ostava. Ali se trudim, bice. Pozdrav. Prelep dan. :-P
...a GDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!bobanap:Jope....
ne trudi se bez veze.....mi smo tu....za posluzenja i slicice.... :-D :-D
vazno je da se razumemo....salimo ....da smo tu i da smo svi dobri i zdravi..... :-D :-D
i ja tebi zelim lep dan....
ja jos malo idem na posao.... :-D :-D
JOPE:...a GDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma samo pitam. A za mamu uvek ima posla ali joj se ne ide iz Bosne.bobanap:hahahahahahahahaaaa
i ti mislis da crnogorke ne rade..... :-D :-D :-D
JOPE:Ma samo pitam. A za mamu uvek ima posla ali joj se ne ide iz Bosne.