Dula
Zainteresovan član
- Poruka
- 183
ja sam i za tu morsku varijantu, samo ne znam dali moze produzen vikend jer cu ikoristiti sav godisnji na prolece........ali videcemo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-P
ops:Prijatna ti bila. Ako ti je dosadno da je pijes sama pozovi jaranice, moze i koji jaran. Lepse je u drustvu. I ja sam tu, mislima.samomama:Evo ugadjam djeci,kome cu drugom,prvo se jedan budi pa pravimo dorucak,pa se sad stariji probudio pa i njemu pravimo dorucak,e,sad ce mama da pije tvoju kafu, s merakom.
ops:
:grin: :-DJOPE:Prijatna ti bila. Ako ti je dosadno da je pijes sama pozovi jaranice, moze i koji jaran. Lepse je u drustvu. I ja sam tu, mislima.ops:
:grin: :-D
ops:Nijesi.natalija50:ima li ovde takvih , ili sam samo ja zalutala?
Pa leci se. Caj moze da poomogne ali ce potrajati. Moj savet ti je najbolji ali ne prihvatas i ne komentarises. Ajd ozdravi nam sto pre. Evo ti ruke.bobanap:Dulooooooo
ja sam ti bolesnaaaaaa
gripa neka me udavi....ustanem po malo da popijem caj da se upisem na forum i opet u krevet....
na spomen vetra, odmah mi hladno....bbbrrrrrrr
ops:
ops:

Primljena si-uzmi me ( u tvoju generaciju) kisovito je napolju. Valja se sakriti. Skorpija to ume sa rakom-skorpijom.samomama:Primate li u goste nas malkice mladje,prijala bi jedna kafica podnevna,jeste da je podne vec malo izmaklo.
JOPE:Primljena si-uzmi me ( u tvoju generaciju) kisovito je napolju. Valja se sakriti. Skorpija to ume sa rakom-skorpijom.