u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voleo bih da nisu godine, vec nesto u srcu Draga moja Sarajke, nisam iz Novog sada vec iz grada sa tri slova i on je jug Srbije a Novi Sad je sever. Pazi na rucak, mozda skoknem ako nemas nista protiv. Ako citas sarenu stampu molim te reci da li znas dali jos uvek radi za neke novine Enver Sadinlija, on uglavnom prati estradu, tako je bar bilo u staroj Jugi.. Pozdrav.

Radi Enver jos,vodi neke emisije na TV-u sa naraodnjacima-ja licno ne volim narodnjake,a odoh na Novi Sad umjesto na Nis- valjda sto ga volim,nisam te pazljivo citala,usput radim jos nesto. U Nisu sam bila nekad prije rata,nije mi se bas dopalo,bio je bas prljav grad, ne znam kako je sada. Ali Niska banja mi se dopala .

Caoooo,
pozdrav novima Samomami i Jope neumornoj mojoj Bobani i Bubregu, u Vojvodini sve po starom, spremam se na pijacu i u glavi pravim spisak naj neophodinijih stvari za pazar jer napolju duva neki vetar pa cu se baviti kucnim aktivnostima. Ma samo da dodje prolece pa da ovu prvu kafu pijem u dvoristu.

Jope,
jedna od mojih omiljenih stvari u zvotu je muska kafa ( valjda zato sto je retko pijem) volela bih da neki sa foruma uzivamo u njoj, zamisli svratim po Bobanu onako natovarena sa pijace pa kod tebe na kafu...........i onda prepricavamo utiske od nedelje , napravimo dobar rostilj pa u setnju da potrosimo kalorije........bas bi smo se lepo druzili.

Dula:
Jope,
jedna od mojih omiljenih stvari u zvotu je muska kafa ( valjda zato sto je retko pijem) volela bih da neki sa foruma uzivamo u njoj, zamisli svratim po Bobanu onako natovarena sa pijace pa kod tebe na kafu...........i onda prepricavamo utiske od nedelje , napravimo dobar rostilj pa u setnju da potrosimo kalorije........bas bi smo se lepo druzili.

Primate li i bosanke? :)

Primamo, bar sto se tice mene. A nista lepse do zajednicke kafe Nislije sa Vojvodjankom i Bosankom. Dogovoreno. Imate poziv i sve ostale drage moje, na dobru musku kafu i meze u vikendici kraj Nisave, naravno i rostilj a jos sarajevski cevap-gle meraka. Dovoljno je samo da zamislite i pozelite. Ideja moze brzo da se realizuje. Pozdravlja Vas i voli Nislija.

JOPE:
Primamo, bar sto se tice mene. A nista lepse do zajednicke kafe Nislije sa Vojvodjankom i Bosankom. Dogovoreno. Imate poziv i sve ostale drage moje, na dobru musku kafu i meze u vikendici kraj Nisave, naravno i rostilj a jos sarajevski cevap-gle meraka. Dovoljno je samo da zamislite i pozelite. Ideja moze brzo da se realizuje. Pozdravlja Vas i voli Nislija.

Ja se slazem :D a musku kafu nisam popila,stid me i reci od kada :oops:

Dula:
Jope,

sve to i nije nemoguce..... :lol: :lol: ja da ti kazem.... :lol: :lol:
samo malo dobre volje i malo novaca.... :lol:
videces :lol:

JOPE:
Ako potraje forum draga moja bosanko popices je u Niskoj Banji. To nije obicna vec kafa kuvana ljubavlju. I nije ni ekspreso, ni dva ni ti tri u jedan verc prava turska. Iz Sarajeva mogu baklave a iz Vojvodine strudla sa makom. Pice ja placam.

a ja cu doneti bure morske vode... :shock: da te udavim... :shock:
sto mene zaboravljas.... :lol: :lol:
a crnogorsko pivo...pa vino...pa prsut...pa masline....riba........ :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back