U hrvatskoj privedeni zbog šajkača i kokardi

Neverovatno je koliko si glup,ili bezobrazan.Ma ustvari kombinacija.
Zlocini iz WWII su organizovani.Zlocini u Vukovaru NE.
Jedno i osnovno shvati.Da je Srbija 90ih imala kako ti kazes podrsku Amerikanaca i Nemaca, nikad ne bi doslo do RASPADA SFRJ.Uprosceno,sve bi pocelo i zavrsilo se sa hapsenjem slovenackog rukovodstva, i legla stvar.Pa bi ti i dan danas pricao srpskohrvatski,a C.Zvezda bi bila u vrhu evropskog fudbala,kao pocetkom 90ih.
:arrow:
odvezeni kamionima i autobusima na poljoprivredno dobro ovčara prije toga odvojeni od svojih obitelji, streljani pored raka iskopanih za tu priliku dovezenim bagerima.
ma spontano nema šta

dumbass

sve je rečeno

:bye:

vukjeremic_sajkaca_e-novine_v.jpg

jeremic1hh6.jpg

z:mrgreen:

ajd konacno,i rec majstora :)
kad je vec uspeo da se dokopa racunara :)

ljudi moji...moram da vam odam jednu tajnu,a to je.....srbi nisu sveci

moram i jos jednu....i hrvati su igrali prljavo

suma sumarum.......dva losa ubise milosa:)

sta sam hteo da kazem
jeste bilo hrvatskih zarobljenika u niskom zatvoru...i jesu ih tukli,mucili,zlostavljali na razne nacine,vojni cuvari a i ostali zatvorenici
jedina stvar je sto su svi razmenjeni vrlo brzo....mozda po priznavanju hrvatske

naravno,ni ja nisam znao da je to postojalo,na takav nacin....niti se to pricalo narodu

ali,onda je bog stvorio,kroz rad nekih pametnih ljudi,internet
pa lepo onda cujes ispovest freda iz vukovara ili jednostavno odes na forum.hr i procitas ili pitas jednog tamo zakonom zasticenog forumasa sta god te zanima :)
tako da...ako neces zarobljenike....kokas ih na licu mesta,dok je jos borba,i to ako je grupa manja...ako je veca....i ako se predala organizovano....tu onda vise nema streljanja jer je to nemoguce......to samo pacer i budala moze da uradi...tipa sljiva ili jos gore,mladic
znaci....do 5-6 ljudi kada se preda,mozes ih eliminisati bez da se o tome vrsi istraga....sve preko 40-50 ljudi.....nemozes nista......a narocito ne da se izivljavas na zatvorenicima koji su ti u pritvoru

hrvati su pak imali loru......taj je zatvor vodila ekipa umnih bolesnika van kontrole drzave...i vrsili su bas manijacke zlocine nad ljudima......i zatvorenici iz lore su razmenjeni,a bilo je i srba i muslimana u to vreme........skoro sam saznao,da je karadzicev surak,inace pravoslavni pop danas u zemunu,bio u lori

ajd konacno,i rec majstora :)
kad je vec uspeo da se dokopa racunara :)

ljudi moji...moram da vam odam jednu tajnu,a to je.....srbi nisu sveci

moram i jos jednu....i hrvati su igrali prljavo

suma sumarum.......dva losa ubise milosa:)

sta sam hteo da kazem
jeste bilo hrvatskih zarobljenika u niskom zatvoru...i jesu ih tukli,mucili,zlostavljali na razne nacine,vojni cuvari a i ostali zatvorenici
jedina stvar je sto su svi razmenjeni vrlo brzo....mozda po priznavanju hrvatske

naravno,ni ja nisam znao da je to postojalo,na takav nacin....niti se to pricalo narodu

ali,onda je bog stvorio,kroz rad nekih pametnih ljudi,internet
pa lepo onda cujes ispovest freda iz vukovara ili jednostavno odes na forum.hr i procitas ili pitas jednog tamo zakonom zasticenog forumasa sta god te zanima :)
tako da...ako neces zarobljenike....kokas ih na licu mesta,dok je jos borba,i to ako je grupa manja...ako je veca....i ako se predala organizovano....tu onda vise nema streljanja jer je to nemoguce......to samo pacer i budala moze da uradi...tipa sljiva ili jos gore,mladic
znaci....do 5-6 ljudi kada se preda,mozes ih eliminisati bez da se o tome vrsi istraga....sve preko 40-50 ljudi.....nemozes nista......a narocito ne da se izivljavas na zatvorenicima koji su ti u pritvoru

hrvati su pak imali loru......taj je zatvor vodila ekipa umnih bolesnika van kontrole drzave...i vrsili su bas manijacke zlocine nad ljudima......i zatvorenici iz lore su razmenjeni,a bilo je i srba i muslimana u to vreme........skoro sam saznao,da je karadzicev surak,inace pravoslavni pop danas u zemunu,bio u lori

..moramo da razjasnimo..neke cinjenice...a to su..U lori se dogodio..zlocin...u Vukovaru se dogodio zlocin...
....jedina...razlika je u tome..sto su DATUMI..malo ..razliciti..u Vu..je zlocin..napravljen..prije....onaj tko ima pandorinu kutiju..u rukama..odgovoran.je za njeno otvaranje..ako me razumijes...VUkovar..je pao..u 11..mjecu..a ove decke se potuzuje ...za 3mj..92...i sam znas..da se dogodila i Škabrnja..uostalom,....neprekidno..granatiranje..gradova,,po RH...u kojima nije bilo vojnih..ciljeva..(da li je netko za to odgovarao)...ne zelim u "detalje"...zlocin..ostaje zlocin...citat(moderatora..mitersam..ebga..Šmajsera..Za tango je potrebno..dvoje)...i tu je kraj price...nevinih nema...

kokarda_s_cetnici.jpg

Ovo su nosili oni koji su sarađivali sa onima koji su Srbe bacali pod led, palili srpska sela i gradove, odvodilSrbe u logore.

Četnici su fašistički kolaboracionisti, saradnici okupatora, oni su zabranjeni u Hrvatskoj.

hehehe...sta mumlas, sto ponavljas jedno te isto...vidim da imas neopisivu potrebu da cetnike nazivas fasistickim kolaboracionistima...nemam nameru da te ovde ucim istorije niti to tvoja zadrtost dozvoljava ali jedno pitanjce, gde su to jos cetnici fasisti osim u Hrvatskoj, u kojoj to jos zemlji...gde je to zabranjeno u svetu nositi cetnicka obelezja i zasto ta ista kokarda koju spominjes ''marsira'' na dan borbe protiv fasizma?....ajde ne sramoti se vise...

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...930cd32cbbc559a65&dan=08&mesec=01&godina=2009

Hrvatska policija privela je i podnela prekršajne prijave protiv trojice mladića, od kojih su dvojica maloletnici, jer su u Borovu kod Vukovara tokom liturgije na pravoslavno Badnje na glavama nosili šajkače s kokardama, piše "Jutarnji list".

Policajci su dvojicu šesnaestogodišnjaka i jednog devetnaestogodinjaka izveli s liturgije i priveli u policijsku stanicu zbog remećenja javnog reda i mira, a oduzete su im i šajkače.

sajkaca_letnja.jpg

багра усташка, смета им све Србско!

Back