ajd konacno,i rec majstora

kad je vec uspeo da se dokopa racunara
ljudi moji...moram da vam odam jednu tajnu,a to je.....srbi nisu sveci
moram i jos jednu....i hrvati su igrali prljavo
suma sumarum.......dva losa ubise milosa
sta sam hteo da kazem
jeste bilo hrvatskih zarobljenika u niskom zatvoru...i jesu ih tukli,mucili,zlostavljali na razne nacine,vojni cuvari a i ostali zatvorenici
jedina stvar je sto su svi razmenjeni vrlo brzo....mozda po priznavanju hrvatske
naravno,ni ja nisam znao da je to postojalo,na takav nacin....niti se to pricalo narodu
ali,onda je bog stvorio,kroz rad nekih pametnih ljudi,internet
pa lepo onda cujes ispovest freda iz vukovara ili jednostavno odes na forum.hr i procitas ili pitas jednog tamo zakonom zasticenog forumasa sta god te zanima

tako da...ako neces zarobljenike....kokas ih na licu mesta,dok je jos borba,i to ako je grupa manja...ako je veca....i ako se predala organizovano....tu onda vise nema streljanja jer je to nemoguce......to samo pacer i budala moze da uradi...tipa sljiva ili jos gore,mladic
znaci....do 5-6 ljudi kada se preda,mozes ih eliminisati bez da se o tome vrsi istraga....sve preko 40-50 ljudi.....nemozes nista......a narocito ne da se izivljavas na zatvorenicima koji su ti u pritvoru
hrvati su pak imali loru......taj je zatvor vodila ekipa umnih bolesnika van kontrole drzave...i vrsili su bas manijacke zlocine nad ljudima......i zatvorenici iz lore su razmenjeni,a bilo je i srba i muslimana u to vreme........skoro sam saznao,da je karadzicev surak,inace pravoslavni pop danas u zemunu,bio u lori