U gostima u WC , DA ili NE

Jel vi kada odete nekom na kafu ili nesto drugo, pogotovo ako je stan u pitanju. Pa sigurno vam se desilo da vas protera a vi onda morate ici kuci jer vam je nerpiatno da idete u tudji WC radi smrada.

Taman kada se raspricate i jos bi ostali ono morate kuci.

Ja izbegavam tudje WC eove jer imam jaku kislinu ma bas se oseca ruzan i jak miris.

Jedanput kod kuma sam bio bilo dosta gostiju, njegovom unuku rodjendan a ja morao u WC. I tamo obavio nuzdu i tako je zasmrdilo da sam 5 min peskirom mahao da uklonim smrad.

Kada sam se vrati nazad i seo, lepo sam osetio kako smrad izlazi iz WC ovamo u trpezariju. Jos mi je gore bilo kad su ostali gosti isli posle mene u WC.

Otad vise ne vrsim nuzu u gostima.

Kako se vi nosite sa tim, ovo je mozda tabu tema ali ne vidim zasto, prirodno je da vrsimo nuzdu

Koja si paranoja :lol: pa smisli kako da pripišeš zločin nekome drugom, to ionako svi rade :lol:

Uzastopno pustanje vode po 5 puta nije dobro, jer voda pod pritskom izbaci smarad i sicusne fekalije u vazduh drugo to mozes da radis kod svoje kuce a ne u gostima da ne pomisli domacin kako imas tvrdu stolicu pa si zacepio WC solju.

A mozhda domatjin misli da ti ne kakish nego serutzkash :think: pa svako malo povuchesh vodur'nu.
Uostalom, fekalnije baterija imash na svakom tjoshku, pas ti nebrini, neg samo vootzee! :cool:

Back