tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Zar može znoj biti čist i svjež..![]()
ko tebi daje bone

moze, svez miris, znoj posle tusiranja u teretani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar može znoj biti čist i svjež..![]()

ko tebi daje bone
moze, svez miris, znoj posle tusiranja u teretani
...сцена из поште данас...деда који се прилепио уз мене...сав знојав,још воња...одмакнем се...он опет уз мене...замолим да ми не дахће за врат....он опет уз мене...нагазим га са свих својих сто килограма као случајно,и правим се да не чујем како ме опомиње да му се скинем са ноге...после је држао прописано одстојање

ma ko bi ga znao opet ove druge vole takve a pljuju metrosexualce..ko bi vam udovoljio

e vidi...sledetji put kad idesh na kinesku pijacu stavi naochare![]()
subotom i to kad se poklopi sa bozicem, slavom il rodjendanom![]()

ja sam sve htela da okrivim losu infrastrukturu i gradski prevoz![]()
rado bi ja u Skandinaviju, ali mi ne daju![]()

Nadji nekog dedu, pravog Skandinavca, o`ma si dve muve...ubila![]()

e da je trovanje u pitanju.....imamo dovoljno znanja![]()

to se zove miris muskostii to se peru donekle
i od nekle
a neklu nikako![]()

elem,
bila ja u turskoj, gde su prodavci bili mahom kruti muskarci koji su karikirali sopstveno lice pokusavajuci izvuci prijatan frendli luk,
bila u grckoj gde su me drkos dede gurale po prodavnicama,
ovde imam osecaj da se muskarci ne tusiraju preterano, a guraju kao ludi
kao i da su najsenzibilniji za svoje ja i najagresivniji - matorci ...
pa se sada pitam ima li ta agresivnost, netakticnost, veze sa viskom testosterona, ili jednostavno samo sa pukom sebicnoscu i nezainteresovanoscu za okolinu

Et' dash joj da putuje, da slobodno koristi gradski saobracaj, da slobodno ulazi u prodavnice a ona nezadovoljna. A sve zbog beznacajne razlike izmedu "me gurne" i "mi gurne"![]()

nije tako,
nego- kako uvek muskarci nesto insistiraju da im pripada, glume zrtve svega zivoga i samo oni umiru kao covek u vestima pre neki dan- pasuci travu ispred doma. samo se o muskarcima prave reportaze kako su jadni, odbaceni, nemaju nista i nikoga, zive u nemogucim uslovima
Najbolje da sve oko tebe budu dvadesetogodisnji potentni poletarci zeljni dobre supe![]()

Et' dash joj da putuje, da slobodno koristi gradski saobracaj, da slobodno ulazi u prodavnice a ona nezadovoljna. A sve zbog beznacajne razlike izmedu "me gurne" i "mi gurne"![]()
mozda i u tom grmu lezi zec- muskarac vidi samo- me gurne, mi gurne,
a ne vidi ceo dijapazon drugih socijalnih interakcija manjeg licnog uticaja
daj mi bonu, sto si stipsa

Neam, mogu samo da ti gurnem![]()
kako ?
koja je to forumska opcija, napredna ???

Salim se bre, sto si oma nestrpljiva![]()
elem,
bila ja u turskoj, gde su prodavci bili mahom kruti muskarci koji su karikirali sopstveno lice pokusavajuci izvuci prijatan frendli luk,
bila u grckoj gde su me drkos dede gurale po prodavnicama,
ovde imam osecaj da se muskarci ne tusiraju preterano, a guraju kao ludi
kao i da su najsenzibilniji za svoje ja i najagresivniji - matorci ...
pa se sada pitam ima li ta agresivnost, netakticnost, veze sa viskom testosterona, ili jednostavno samo sa pukom sebicnoscu i nezainteresovanoscu za okolinu