u gadnog dedu rastes

...Najtraumaticnije su ekstremne situacije kada do mutacije dolazi spontano i mimo volje subjekta, tipicno za gostovanje notornog Nemca Alchajmera (cestog posetioca cestitih starina oba pola), pa se do vlastitog identiteta stize ljubaznoscu informatickih magova vanredno zainteresovanih za ekvilibrijum u vaseljeni, zbog cega vas (i ostatak vaseljene) uredno obaveste o svim metamorfickim oblicima kroz koje, nesvesno, prolazite - nema razloga da sumnjam u istinitost studija prema kojima sam zapravo deka koji radnim danima mutira u germansku baku plave krvi sa razgranatim stablom i porodicnim grbom (2in1), dok vikendom, provereno, ne postojim, ili sam u najboljem slucaju bot...Neki su me cak i licno sreli, bas vikendom, te smo proveli, kazu mi, prijatne trenutke uz Dajeerling caj i kolacice sa cimetom, a onda je otkucala ponoc i prica se nastavila medju bundevama...Cenim da je jedini razlog sto se jos uvek vladam i ne ugrozavam 'personal space' bliznjem svom na javnim mestima taj sto se na istima i ne pojavljujem osim kada su banke i juvelirnice u pitanju, ali tada ljubazno blokiraju ceo sprat, a i grimizni tepih je blagonaklon prema mojim flekicama, te retko podlezem nervozi...Ako se to i dogodi, rado saslusam ljubazno izvinjenje... :lol:

P.S. ...Ako se uopste mogu pozvati na olaksavajuce okolnosti, naglasavam da sam (pouzdani izvori su u pitanju) u svim svojim pojavnim oblicma niskog rasta i uocljive pretilosti...

Poslednja izmena:
zar vise nema naaaaaaaaaaaaaaaaas

ja tamo necu krociti nogom- veoma dugo, proces koji je poceo i traje
Ма, рече ти сама то негде да једва чекаш..
Ех, добро, сад, онда кад будем био деда, а то је још нешто мало, ако дочекам, мораћеш да ме трпиш..мада се не гурам, трудим се баш да никоме не сметам :)

Back