U diskoteci!

Ne, naravno da ne, po meni je bitno da svako zna da se prilagodi pesmi, onda mu nijedni skoro pokreti nisu isti, jer uvek improvizuju nesto sa novom pesmom....
Nisam imao pojma koliko ce se ljudi zainteresovati za ovu temu...:super:

sa ovim se slazem..
prsto se opustis..
nego, ta konstatacija muskarci ne treba da igraju u diskoteci je cista glupost...

Pa po logici ravnopravnosti izmedju polova trebalo bi da budu, ali nisu.
Pošto ravnopravnost izmedju polova donosi ravnopravnost samo onoliko koliko to žene žele.
To ti je isto kao i kad manjine traže svoja prava, i uvek ih dobiju, jer one su manjine i imaju prava, a većine nemaju jer su većina, iliti nebuloza u svakom slučaju.

Pa nema nista gore kad udjes u kafanu,diskoteku,folkoteku i vidis kako "baje" , "smekeri" sa prekrstenim rukama stoje kao kipovi ...Takva mesta jesu da igras,da se veselis ,da se zezas , pijes ,muvas...
Zasto da ne,odem sa drustvom,uzivo muzikica,"narodnjaci"kidaju,sve bolja za boljom...Ne da igramo ,nego pravimo sou...A veruj mi na rec niko od nas nije ni "P"od Pedera...

Opusteno, tema je blizu idiotizma, nego neki mnogo kake...

Bite me.

Smisli nešto originalno, tako treba da igraš, ili nemoj da igraš uopšte, al' nemoj da ken*aš kad je neko u pravu.
Pokret je dosadan i izlizan, a izvini buraz što nemaš kreativnosti da smisliš nešto drugo pošto si taaaako eager da rasturiš disko.

ahahahah decko onda ti sestra zivi u osamdesetim,sedamdesetim jer diskoteke vise ne postoji jer niko ni ne slusa disko muziku....Imas splavove,klubove pune klinki koje bi se ebale sa svima +25

Naravno da treba da igraju, sta su dosli koji **** ako ce stajati.... Ali stvarno niko nije dao konstruktivan predlog, samo nemoj ovo, nemoj ono... Nemam pojma kako da igrate, nisam neki ekspert za to, sva sreca, pa nisam musko... :P

Naravno da treba da igraju, sta su dosli koji **** ako ce stajati.... Ali stvarno niko nije dao konstruktivan predlog, samo nemoj ovo, nemoj ono... Nemam pojma kako da igrate, nisam neki ekspert za to, sva sreca, pa nisam musko... :P

Za mene se zna, nemam odredjene pokrete, samo improvizujem...;) Pozovem devojku na ples, i RASPALI! (tako sam bar na drugarskom)

Bite me.

Smisli nešto originalno, tako treba da igraš, ili nemoj da igraš uopšte, al' nemoj da ken*aš kad je neko u pravu.
Pokret je dosadan i izlizan, a izvini buraz što nemaš kreativnosti da smisliš nešto drugo pošto si taaaako eager da rasturiš disko.

Pa gledaj, ja sta god radio, meni su ruke u pokretu, zato sto ne shvatam kako drugacije da igram iz tehno...:confused: I sad ja kao treba da smislim nesto originalno, ajde ne kenj.aj zivota ti...:lol:
A vi niste u pravu...bas me zanima kako vi igrate...mozda k'o zombi...

ahahahah decko onda ti sestra zivi u osamdesetim,sedamdesetim jer diskoteke vise ne postoji jer niko ni ne slusa disko muziku....
Nisi u pravu, verovatno ne izlaziš na takva mesta pa ne znaš ;) inače uslovno nazvano "disko" muzika i danas postoji, mislim šta ti je house i elektropop (i svi ostali derivati) ako ne muzika uz koju ćeš da igraš.

Uf,sto sam ja imala deckica latinoplesaca

msm,malo je bio femkast
ali je ovako bio super
i imao i fine pirsinge
ali,ne ied kad decko vrti kukovima bolje od tebe,jednostavno ne ide:neutral:

pa pazi,ona muska klasicna-ruka gore,ruka dole,sevdah.obe ruke gore.
Unos u facu-unos u facu
bratski zagrljaj-bratski zagrljaj

nista tesko,i ja sam naucila

Back