Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre vise od deset godina letujem sa porodicom na crnogorskom primorju.Neki klinci se igraju pored terase hotela,deca k`o deca,majka ih smiruje povisenim tonom.Nailazi "djetic' i krajnje bezobrazno se izdire na zenu:"Sta se deres,nije ti ovo Srbija".Tad sam rekao sebi da vise ni ja,niti moja porodica,necemo tamo vise ici.Nikada.I drzimo se toga,mirnija nam je glava.Jednostavno ne vole nas.Sta je u pitanju ne znam,komplrsi,sta li.Evo je sada opet sezona na pragu,razmislite dobro.Ja tu obalu Srbima ne preporucujem!
i tako... na svaki nocekivani komentar bjezis iz mjesta u kom se nalazis?![]()
i tako... na svaki nocekivani komentar bjezis iz mjesta u kom se nalazis?![]()
Ne "bjezim" nego "bezim"i tako... na svaki nocekivani komentar bjezis iz mjesta u kom se nalazis?![]()
sigurna da si bila sa ove strane granice u tom...... hotelu .... "shumadija" ?
--------------------------------------------------------
elem, ontopic:
u montenegru ima divnih i sve osim divnih mjesta kako na obali tako i u unutrasnjosti
kvaka je u tome sto mjesta koja imaju dobru uslugu imaju i vecu cjenu tak da ih vecina ekskurzija iz srbije zaobilazi
i ide samo na znj lokacije gdje moze da dobije sobu za 7e i natrpa unutra muza i djecu na jednom bracnom krevetu
malo je glupo ici samo na takva mjesta pa dati sebi za pravo komentarisanje citave zemlje... kao da ima iskustva sa icim daljim od najnizeg i nizeg srednjeg sloja...![]()
pa eto, neko je morao da se.... izdere...... da bi nadglasao obican "povisen ton" i sprijecio daljnje odzvanjanje istog na javnom mjestu