- Poruka
- 90.165
Šta mislite?
Neću da pročitam u novinama (još) šta eksperti kažu nego da čujem prava iskustva ovde
Neću da pročitam u novinama (još) šta eksperti kažu nego da čujem prava iskustva ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudro zboriReče kolega sa posla, pred pola zbornice, u školi:
- Najbolji afrodizijak je dobra pi*čka.
na višeDa li se misli na jedan seksualni odnos ili uspesnu seksualnu vezu?
Ima razlike.
na više![]()
Čovek se zaljubi u ženu gledajući je,.. a žena u muškarca, najčešće, slušajući ga .Zasmejavas me
Mora da postoji neka podudarnost (ne samo fizicka). Pa to svi znamo![]()
Bolje jedan nego nijedan.Da li se misli na jedan seksualni odnos ili uspesnu seksualnu vezu?
Ima razlike.
Па пише. "Добар интимни однос." Дакле, укупно један интимни однос. Тако да, питање гласи: шта је потребно да би се имао један добар интимни однос?Da li se misli na jedan seksualni odnos ili uspesnu seksualnu vezu?
Ima razlike.
Nisi me razumeo.Bolje jedan nego nijedan.
Ili,
Svaki se posebno računa.
![]()
Па пише. "Добар интимни однос." Дакле, укупно један интимни однос. Тако да, питање гласи: шта је потребно да би се имао један добар интимни однос?
Не знам зашто је тема на подфоруму, "Мушкарци". Можда се мисли само на интимни однос између мушкараца?
Не знам зашто је тема на подфоруму, "Мушкарци". Можда се мисли само на интимни однос између мушкараца?
Ako je prvi put prošlo dobro, najverovatnije je da će tako da se nastaviUkoliko je veza koja traje potrebno je mnogo podudarnosti da to opstane traje i bude dobro.
A što, homoseksualci ne smeju da pišu na Ljisu?Не знам зашто је тема на подфоруму, "Мушкарци". Можда се мисли само на интимни однос између мушкараца?
Nije tacno. Uopste ne mora da znaci.Ako je prvi put prošlo dobro, najverovatnije je da će tako da se nastavi
Kod mene je uvek tako biloNije tacno. Uopste ne mora da znaci.
Kod mene je uvek tako bilo
velik ***** i da se riba istinski lozi na tb. Takodje moras biti strastven,one najvise vole kad uzmes stvar u svoje rukeŠta mislite?
Neću da pročitam u novinama (još) šta eksperti kažu nego da čujem prava iskustva ovde![]()
A, nije uvek tako. Ima onih koje vole da dominiraju.velik ***** i da se riba istinski lozi na tb. Takodje moras biti strastven,one najvise vole kad uzmes stvar u svoje ruke