omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Ko je ta Omen? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jako me interesuje sledece: zasto decaci izbegavaju da lizu?
gadi vam se?
ne znate sta treba da se radi?
utrne vam jezik?
kakav je ukus?
da li sve devojke imaju isti ukus?

u narodu poznata kao ANALiza
Ja 100 % imam fenomenalan ukus jer se moj decko odusevljava. Oba moja decka koji su mi lizali su se odusevili.
, 
...ali nema dobre akcije bez predigru!Ne znam , mene su svi voleli da lickaju,
...samo meni je to dosadno, vishe volem akciju...
Ja 100 % imam fenomenalan ukus jer se moj decko odusevljava. Oba moja decka koji su mi lizali su se odusevili.
, svaka cast...a sto se lizanja tice mnogi muskarci vole to da rade jer ih uzbudjuju reakcije zene ai tako se brzo moze doci do sexa ako im se zuri 8-)tvoja sujeta mi lici na neiscrpan izvor, svaka cast...a sto se lizanja tice mnogi muskarci vole to da rade jer ih uzbudjuju reakcije zene ai tako se brzo moze doci do sexa ako im se zuri 8-)
gadi vam se?
utrne vam jezik?
kakav je ukus?
Problem je sto mi se gadi da razmisljam sta cu da radim kada se bemoje.....kako kada moze da ispadne sFasta.....

gadi vam se?
utrne vam jezik?
kakav je ukus?
ja bas obozavam da pravim planove :wink: i nisam tuzna kad se neispune jer se potrudim da uvek bude dobro, :razz: a lizanje je must have part svakog sexa![]()

...ono jes' to je to i slicne varijacije na i u....masta-svasta...vise volem nego leba da jedem..ali stvarno:???:
jest da ima koja bash i nema neki lepi smek ...
nije sve u lizanju ima nesto i u sisanju iste![]()