Neko je jednom lepo rekao" JA SVAKE VECERI UMREM I SVAKOG JUTRA VASKRSNEM!"
Pa zasto onda se niko ne boji da zaspi, a svi se boje da umru?
Jer, kada zaspis tvoja svest se ugasi, realnost vise za tebe ne postoji (da li realnost uopste postoji ili je sve samo matrix?)....Ne znas ni da li ces se vise probuditi ili ne...
I kada umres realnost takodje prestaje da postoji.
Ni tada ne znas da li ces se probuditi ili ne.
U cemu je caka? Odakle dolazi strah od smrti ?
Ja se u zadnje vreme tako budim...i kažem, super je što sam osvanula. Što sam imala lepo juče i što mi je dan lepo osvanuo, da mi je dobro. Nikada nisam mislila, da doći će eto i takvi dani, takoC rano, ali eto...život me demantovao bio...da kada otvorim oči, to prvo pomislim, a ne ono, gde kasnim, gde jurim, koga treba da zovem, ili da pogledam fonić kome sam od jutra nedostajala. Naprosto, toga više nema...I zapravo, to jeste istina, ne znaš, koliko ti je ostalo, ko ti je ostao. ne samo da li ćeš ti kao to osvanuti, već i neko koga voliš najviše. Za koga brineš. Koga strepiš. Ili ko od tebe zavisi. I kada umreš, ne prestaješ da postojiš, ja verujem u to, zaista. I znam samo čega se bojim kada je o umiranju reč...da neću stići sve da pozavršavam. Da neću stići sve da ispravim. Da nešto moje oči više neće dodirnuti, gledati, usne poljubiti. Da će ostati toliko toga neistraženo, nenaučeno, i da je sve bilo tako prekratko...

U tome je caka. da nisma na vreme shvatila neke stvari, neke ljude, neke situacije. Snove i težnje. Što sam predugo čekala. Premalo bila voljena. Odatle strah. da neću uspeti do tog vremena, da sve bude drugačije...da budem beskrajno voljena i srećna, da se pruži prilika za popravak snova i želja. Ostvarenje onoga , za šta sma rodjena. Da budem uspešna. Hrabra. I tako strah tinja...jer je premalo vremena, a u mojim očima toliko želje, toliko sreće da radujem, volim i obožavam, da se iskažem šta umem i znam. Da osetim, sta je radost. Sreća. Možda se i zato bojim...da je previše snova, a tako prokleto malo vremena. ♥