u braku smo 2 meseca i...

• Začetnik teme Začetnik teme ZABA!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vodolija 77 / Da VOLIM GA! pa sta ako se raspitujem, hocu da vidim sta astrolog ima da mi kaze po tumacenju natalne !

Anakin
tek sam sada procital tvoju pricu o dedi
koji je skorpia/jarac ko ja
bas sam se smejala
ali nisam ja osvetoljubiva
bar nisam primetila to kod sebe

bas si ziva vatra!

a ne ako te usred braka
ostavi 7 dana bez reci
zasto i zbog cega
pa se onda pojavi za
12 dana
i kaze da te voli

ja sam iskreno i potpuno pokazivala i davala svoju ljubav
i nisam trazila rezervu, niti mi je ona padala na pamet
to sto sam pitala Anakin je bio moj pokusaj da se opustim
i razmisljam o necemu drugom
a ne da patim za njim
kapiras

a ti ne znas mene
niti poznajes moju ljubav prema njemu
a veruj mi
izvan ovog kompjutera
on je moj svet
ali ja njegov nisam
ne igram se ja sa njim kao sa igrackom
vec on samnom

Draga zabo!
Ja sam vodolija-lav i potpuno shvatam situaciju.Pored toga sto mislim da je derle i da ce tek za 2-3 godine simriti sebe i svoje duhove mislim da razumem.Vodolije uvek igraju OTVORENO a kada odu to je zbog toga sto misle da im nije uzvraceno.A moras priznati da umes da budes prilicno provokativna u drustvu(sa ili bez njega).To ga dovodi u situacuju da pomisli da to mozda nije to.Inace mi smo slabi na skorpije uostalom kao i vi na nas iako se u principu ne slazemo(astroloski).To je princip mesanja vode i vazduha koji je tezak ,nepredvidiv ali je u principu sudbinski.Ne sumnjaj u njegovu ljubav,nemoj imati rezervu i ako ti je stalo do njega moras mu prici kao neko na koga moze da se osloni.Njemu treba utociste a ne divlja ljubavnica.Nadam se da razumes.Ne optuzujem tebe vec pokusavam da ti pomognem da ga bolje shvatis.Inace,ne volimo provokacije i poigravanje u emotivnom smislu ili osecaj nemoci(osecaj da neko ima toliku moc nad nama).Mozda ti ovo i pomogne a evo i nesto sa neta o mesanju vode i vazduha u verziji kako je napisano:
"VAZDUH I VODA
Ova dva elementa imaju malo dodirnih tačaka. Vazduh teško prodire u Vodu, Voda se uzburka ili zatalasa pod uticajem vetra i svako ide dalje svojim pravcem i smerom. Oblik sjedinjavanja je infiltracija na koji Voda ne utiče mnogo, a nema ni kontrolu nad tim procesom. Ipak taj proces Vodi omogućuje da ima svoj živi svet. Zarobljavanjem i rastvaranjem Vazduha, Voda ga apsorbuje u svoj element. Nad ovim procesom Vazduh takođe nema mnogo uticaja niti kontrole. Voda može da uđe u Vazduh u vidu vodene pare ili sitnih kapljica pa se manifestuje kao vlažnost, povećavajući težinu Vazduha. Da li će delovati blagotvorno ili destruktivno na celu prirodu, odnosno, da li ċe u ovom odnosu biti kiša, magle, snega ili grada, zavisi od ostalih klasifikacionih faktora. U konačnom viđenju, ni Voda kao ni Vazduh nemaju mnogo izbora, jer je to sudbinska veza. Primer ove kombinacije je veza Vodolije i Škorpije."

Zeli vam da uspete!!!

drugaciji, pa ti si original kombinacija moga muza.
Hvala ti na savetu.
Ako si tu reci mi molim te
sta sada on hoce od mene
zivka me po ceo dan, govori mi da me voli itd...
Kako da se postavim sada prema njemu?

drugaciji
on zna da ga ja volim, tj. ja sam se udala za njega.
I sam je rekao da ne sumnja u moju ljubav.
Nisam se nikada provokativno ponasala u njegovom drustvu, ja kada volim muskarac je centar moga sveta.
Tako da mi je ne logicno bar sa moga gledista
da sumnja u moju ljubav.

Znam da ti to nije u prirodi ali moras biti malo strpliva.On mozda ne zna sta hoce ,ali nemoj mu jos otezavati.On to sam mora da resi.Ja mogu da ga razumem ali ne i opravdam jer ja nikada nisam bezao ni od cega-naprotiv.Nasa(vodolije) mana je ta sto kada nesto resimo to i uradimo cisto da bi ispunili svoj cef.To je jace od nas.Ako nas neko sprecava ili usporava u tome jednostavno ga zaobilazimo.To nije lako pratiti (pitaj moju zenu).Stvara kod suprotne strane osecaj odbacenosti.
To sto zivka,radi zato sto mu je stalo ma kako to tebi smesno zvucalo sada.Zna sta je uradio i pokusava da ispravi.
Nije mi jasno ono sa roditeljima.Pa ja moje nikada nisam slusao.Apsolutno nikad a kada sam morao onda sam to radio tako da vise bude po mom.
E da, nikada nemoj vikati na njega. Ali NIKADA!!!
jer te nece poslusati iz inata.Znam da ovo deluje komlikovano ali vredi probati jer mi smo kao vino.Sa godinama smo sve bolji i lepsi a ako na to dodas i urodjeni sarm eto ti -FATALNA KOMBINACIJA!

Kada se ukaze prilika uradi sledece:
Stani naspram njega, sa obe ruke mu dodirni lice,kazi nesto nezno(kaona prm."Samo tebe zelim pored sebe!") ,poljubi ga (opet nezno) i gotov je.Nece moci da ti odoli. Pa 70% mojih devojaka su bile skorpije.Ta veza nikada nije bila laka ,ali svaka je vredela - jedna narocito :)

drugaciji
primenila sam juce neznu metodu koju si mi savetovao!

Sav se raznezio.
Sinoc smo izasli u grad, sa nasim vencanim kumom.
Ceo dan je bio super prema meni,ali uvece kada smo izasli ukocio se, cutao, hteo da ide kuci.
Naravno on je otisao kuci.
Ja sam se trudila oko njega, mazila ga itd...
Ali on menja raspolozenja bez ikakvog povoda.
Potpuno sam izgubila zivce.
Evo danas mi se nije javio ceo dan!

ZABA!:
Nasa prica je filmska
upoznali smo se zbog nekog posla 10 decembra 2003
i uzeli se 26 decembra, tacno posle 16 dana.
Bila je to ljubav na prvi pogled.
Kapiras, suvise se malo znamo da bi se povredili.
Nisam ga nicim povredila. Jako sam zaljubljena u njega
i jako mi je bilo lepo sa njim
on je kao sto rekoh
otisao bez objasnjenja
sa recenicom
da se plasi braka i da ne moze da mi da ljubav koja mi je potrebna...
a sada bezi od komunikacije telefonske samnom
a treba da se dogovorimo oko razvoda
ocigledno nece ni da se razvede
a ocigledno ni ne zivi sa mnom
to se dogodilo pre 10 dana
apsolutno ne znam sta da radim
zato mi je i potrebna pomoc astrologa
Tu si upravo sebi dala odgovor...posle 16 dana....pa o cemu si mislila...sve je lepo dva tri meseca a posle....dosadi...ako i sve....c...c...c...potpuno nezrelo...

Vi se slazete samo na poslovnom planu..Ti si osoba malo teza za brak, pogotovo si teska za osobu koja je vodolija/lav i koja je veoma ponosna i zeli slobodu.Ono sto je njemu smetalo je verovatno tvoja tvrdoglavost i nametanje misljenja.Mesec u ovnu, a kod njega u raku...pa nisi ti uvek u pravu.. a decko je malo osetljiviji , pogotovo kada je u pitanju njegova porodica.Sta mu je smetalo, previse si ga gusila, a da toga nisi svesna. Imas mars u kuci braka, koji je afliktovan , kvadrat sa suncom, merkurom, mesecom.... sto znaci neslaganje sa partnerom..Cest slucaj i razvod.Zanimljivo da i on ima mars u kuci braka i to u kvadratu sa uranom u kuci roditelja.. Problemi koji su nastali u vasem braku, delom su nastali zbog nekih problema sa njegovim roditeljima (mogu da budu problemi u detinjstvu i neshvacenost jednog od njegovih roditelja).Veliko razocarenje je i po pitanju finansija.Tebi je novac potreban da bi imala emocionalnu sigurnost, a on sa Saturnom u 2 kuci to ne moze da ti pruzi.Decko je pomalo skrtica i retko ce imati u zivotu para.
Trenutna situacija vam je ovakva..Ti si sada veoma neobjektivna i nervoza te prosto paralise...a on ima nerealna i nejasna ocekivanja u vezi tebe i veliko razocarenje u brak(neptun u 7 kuci..)I jos se umesao saturn u opoziciji sa Venerom..haos..Vise vas ne intresuju iste stvari i zao mi je ali putevi vam se razilaze. :?

Promene raspolozenja su nasa osobina(vodolije).To se desava ovako: Nesto nas povredi do suza ali da nebi to pokazali mi to progutamo sa osmehom.Ali ,to nas izjeda i kada procenimo da je opasnost prosla bol nas sustigne (zacutimo)ali vise nikome nije jasno zasto.
Zao mi je ,ali vi izgleda niste jedno za drugo.On ce biti onaj o kome ces govoriti drugaricama: "Uh,sta mi je on uradio..." Jednostavno ste dve prirode. Ti ga pitas koliko je sati a on odgovara - vazi! Ti protiv svoje prirode ne mozes jer ti je novac veoma vazan ,a on oseca veliki pritisak zbog toga jednostavno bezi.Jednostavno-nije dovoljno jak za tebe!!!
Iako sam i ja vodolija/lav natalna karta govori sve.Jednostavno iako slicni svi ljudi se razlikuju.On kao covek nije borac a ja mrzim takve i to nema veze sa horoskopom.ako ostanete zajedno ti ces biti ta koja vuce napred a on ce se uvek otimati.I na kraju kada od decaka napravis princa on ce otici jer tako hoce.
Nadji srodnu dusu na drugom mestu,on to nije.I to nema veze sa horoskopom. Bojim se da ces od vodolija bezati kao djavo od krsta. Nemoj,samo mu sledeci put pazljivije oslusni dusu!

Belatrix
hvala ti na stroloskom savetu. Tacno je , poslovno smo se i upoznali, vratio se kuci zbog svoje mame, jer nije mogla bez sina, itd...

Drugaciji
hvala i tebi.
Da definitivno nije borac.
Ja jesam, ali ne mogu da se borim za nas oboje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back