У БиХ на тапету мешани бракови

Nacije treba ukinuti :ok:
Jedino se tako moze sprijeciti nacional-sovinizam i sve nacionalisticke tvorevine :ok:

Ткз. нације на Балкану су политички производ националног романтизма из 19. века, када су француски интелектуалци измислили појам НАЦИЈА, и лансирали идеју о националној држави. До тада појмови националне државе и нације нису постојали.

На Балкану су народи толико измешани, мешали су се стотинама година, тако да је данас писати о некаквој "чистоти нације" заправо класичан пример шовинистичког и верског лудила.

Poslednja izmena:
Заиста, после распада СФРЈ ми смо више налик на супростављене хорде дивљака него на цивилизоване народе.

...........једино у Србији све оста непромењено на националном питању.

Очекујем похвалу од коена и неких комунистичких фрикова и лезилебовића

Не наседајте на провокације! "Мешани брак" муслимана и немуслиманке је не само дозвољен него и пожељан. То је "џихад" - ширење вере - деца ће бити муслимани. Покушајте да нађете обрнут пример - муслиманка која се удаје за немуслимана. Нећу да кажем да их баш нема, али могу да се ставе на прсте једне руке. Разлог је прост - ако си муслиман/муслиманка и промениш веру - казна је смрт.

Poslednja izmena od moderatora:
Не наседајте на провокације! "Мешани брак" муслимана и немуслиманке је не само дозвољен него и пожељан. То је "џихад" - ширење вере - деца ће бити муслимани. Покушајте да нађете обрнут пример - муслиманка која се удаје за немуслимана. Нећу да кажем да их баш нема, али могу да се ставе на прсте једне руке. Разлог је прост - ако си муслиман/муслиманка и промениш веру - казна је смрт.
Samo u Sarajevu je bilo na stotine slicnih primjera.

Mogu ti ih na netu na desetine naci,sto zive u Sarajevu,igraju za Sarajevske fudbalske klubove,bave se glumom u Sarajevu,ili su muzicari itd.
Samo mi ih je malo tesko razlikvoati od mijesanih ili Hrvata i njih puno ima.

Једино што их фали 90%...зар не?

Колико их је било пре рата а колико их сада има?

Хајде...не буди шовиниста..кажи.
Причаш о десетинама а било их је преко 100.000.............велика несразмера, зар не?

Ja znam dosta muslimanki udatih za Srbe,pretežno iz Srbije.

Back