Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Meni je licno rekao njegov brat od strica za 30 stanova... a znam i da je od fudbalera Ilieva dobio trosoban da bi mu dodelio zemljiste za balon na Vidikovcu
Meni je licno rekao njegov brat od strica za 30 stanova... a znam i da je od fudbalera Ilieva dobio trosoban da bi mu dodelio zemljiste za balon na Vidikovcu
Kažete SRS pošteni
Pa kako njihovi poslanici u skupštini uzimaju najveće dnevnice i prilažu najveće račuine za hotele i gorivo.
Lik uzeo 2500000 din . priložio da je potrošio 15000 lit goriva. i spavao u Hiltonu. Pa tu kradu,
Pa šta će tek da rade kada đođu na vlast
Ja imam dokaze da je clan DS predsednik opstine Rakovica okoreli kriminalac, imam oko pola metra dokumentacije protiv njega i jedva cekam da vidim kako nosi bukagije. Meni i mojoj porodici je oteo dva placa i prodao ih kriminalcima.
a ja znam i kome ih je prodaotu ce zgrade da niknu ako vec nisu,kako ti je oteo?nego ako nema drugi uzmi 200eu pa stoljpi na cno i u glavu nema druge,priznaj pa na robiju.
Ne znam da li cemo izdrzati...prolazio sam pre neki dan pored NS i liche na Bejrut a par ortaka svrate svakih nedelju-dve kod mene tjiku da se poshteno najedu.
Je l znash ti shta je sarkazam?
Taj moj post je bio upucen svim onima koji bi da pakuju kofere na samu pomisao da je neko sem"demokrata" na vlasti.
Verujem da s zebnjom ischekuju i sirene ko 99.ako ne daj Boze Vadikali naprave vladu.
Chist debilizam.
Je l znash ti shta je sarkazam?
Taj moj post je bio upucen svim onima koji bi da pakuju kofere na samu pomisao da je neko sem"demokrata" na vlasti.
Verujem da s zebnjom ischekuju i sirene ko 99.ako ne daj Boze Vadikali naprave vladu.
Chist debilizam.