Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.630
Aneta,Ante su staro hercegovačko ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveo sam svoje kljucne godine odrastanja u sjeverozapadnoj, njemackoj vukojebini, selendri koja broji manjie od 2000,00 ljudi, 50/50 omjer katolika/protestanata, ja sam bio jedan od onih 95 % ex-Yu drzavljana koji su isli u katolicku skolu, koja je cak i u nazivu imala "Katolicka skola tako i tako".
Objasni mi, kako da ja svoje prve susjede mrzim?
Ipak te nisu nazvali Ante jel tako.Ja sam k*omunjara, jugoslovencuga ultimativna, a jedna od opcija je bila da se zovem Ante, zato sto su me starci sklepali na Antunovo.
Kakve veze ima kako se netko zove, bitno je ono sto je duboko u sebi.
Hrvatska od vremena SFRJ ima bolju diplomatsku sluzbu od Srba, koji su sa Andrica, Ducica, Crnjanskog spali na neke cobane koji kradu benzin u Grckoj.
Eto onda kolega, sina ili unuka da nazoves Ante.Aneta,Ante su staro hercegovačko ime.
Ja sam imao babu Anetu.Eto onda kolega, sina ili unuka da nazoves Ante.![]()
Nisu, nije mi ime Ante.Ipak te nisu nazvali Ante jel tako.
Nadji mi trojicu Srba da se zovu Ante.
Dobro, valja reći da Srbija ima čudo od ministra koji pjeva sve živo, od opernih arija i osmanskih megahitova do narodnjaka...
Sto se javljas onda kad ne znas i kad te zabole.Nisu, nije mi ime Ante.
Sto se tice Srba i imena Ante, bolji me djon ima li takvih ili ne.
Mozda ima, mozda nema, u svakom slucaju, zaboli me.
Pa zato sto se ljudi natezu oko nebitnih gluposti, eto zasto.Sto se javljas onda kad ne znas i kad te zabole.![]()
Zvezde Granda - diplomatska sluzba.
Moto - “Ko peva zlo misli”
LoL