Type O Negative

Maili Irmeli Bjorklund:
Volim ovaj bend...Imaju dobre pjesme i josh bolje spotove...Imam 2 spota("Black #1" i "Love You To Death") i sve albume osim posljednjeg...Kakav je? :)
Fav. song-"Everyone I Love Is Dead"...
Pete je odvratan,ali shto ima glas... :-D

Ok dokle god ima ovakvih misljenja More Pete for me :D

Tema je vec otvarana 100 puta, ali nema veze. Mislim da mcu ici. Moram da proverim da li sam tog dana slobodna. Inace oni su super momci. Peter Steele i ja smo super drugari. JA sam im pomogla mnogo puta kada su bili u krizi. JA sam mu i predlozila da se slika za zenski casopis, a on se dvoumio. 8-)

Liza Dennis:
Tema je vec otvarana 100 puta, ali nema veze. Mislim da mcu ici. Moram da proverim da li sam tog dana slobodna. Inace oni su super momci. Peter Steele i ja smo super drugari. JA sam im pomogla mnogo puta kada su bili u krizi. JA sam mu i predlozila da se slika za zenski casopis, a on se dvoumio. 8-)

...u pitanju je famozni casopis, za koji se ispostavilo da ga vise kupuju gay decaci nego devojcice ?
ah da, videla sam i to ....:}

I, kako je bilo na koncertu? Ja sam bila na njihovom koncertu 4. jula u Sofiji- uzela kartu u poslednjem trenutku. Bili su predgrupa Mansonu. Utisci su stvarno fantastichni!!! Josh me noge bole, o glasu da ne govorim, a shto su Peter Steel i Marilyn Manson extra sexy (Peter sa sve glavom, Mansonu ajde da kazem da i glava moze da prodje :lol: )- to stvarno mislim da ne treba ni da govorim. Atmosfera je bial fenomenalna!!!

TON su bogovi gothic metala!obozavam njihove sarkasticne tekstove...mada priznajem da nisam znao da je Peter poreklom sa ovih prostora...bio sam ubedjen da je poljak ili tako nesto...
omiljenje pesme : Black No.1 i My Girlfriends Girlfriend...

Back