Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Twitter ugasio 8.558 naloga koji su služili za promovisanje SNS-a i Aleksandra Vučića
valja kad je djika bio ziv tako je lepo to podesio da je radilo kao zuti krematorijum u maratoncima
dok nije dosao pravi grobar i pokazao da moze i bez njega isto
ovaj sad je ko diklic iz tog filma koji grabi sve, na kraju ce i kucu srbiju da srusi samo da bude njegovo
Ma neka im i 100k plata , neka im ali namestis li jedan tender ili uzmes nesto da muljas za rodjake odma 5 godina bez kaucije.
Pa da vidimo ko ce da se usudi da lezi u zatvoru.
valja kad je djika bio ziv tako je lepo to podesio da je radilo kao zuti krematorijum u maratoncima
dok nije dosao pravi grobar i pokazao da moze i bez njega isto
ovaj sad je ko diklic iz tog filma koji grabi sve, na kraju ce i kucu srbiju da srusi samo da bude njegovo
Ma neka im i 100k plata , neka im ali namestis li jedan tender ili uzmes nesto da muljas za rodjake odma 5 godina bez kaucije.
Pa da vidimo ko ce da se usudi da lezi u zatvoru.
don kihotovski
steta pamatan covek da se upusta u ovo prica o resetu a u prici ulazi u politicke nijanse otimacina
ovu vlast samo i jedino ce srusiti ulica jer ona nikada nece drugacije otici
i ono sto je grozno u celoj prici, a po srbiju, ne po vlast je da ce to biti jako lose po nas jer anarhija i nasilje nikome nigde dobro nisu doneli
ali kad imas anarhiste koji od prvog dana ponistavaju ustav i sve zakone da bi svojoj sekti prigrabili apsolutno sve, onda se ne traba cuditi takvom raspletu posto oni nemaju nijanse vec samo suvu bahatu izopacenost i bolesnu patologiju u nastupu... govorim o njihovim eksponentima nikako i ne glasacima
ne mozes zlo ono nepatvoreno, da kanalises kulturom, mozes da ga dovedes do ludila dodatnog humorom gde ga ponizavas na svakom koraku, to je jedan nacin ali opet nedovoljan za pad. nema ovde nikakve namere da se popularizuje prevrat, daleko od toga. istorija je najbolja uciteljica kako su ovakvi zavrsavali. sve u njoj pise.
jes vala, bot sam od 2005 i pomerao tebi i zutima zivce non stop
zuti kazu da sam napredni a napredni da sam zuti
a ja ko lenjin samo sedim i smejem se na njihove gluposti
jes vala, bot sam od 2005 i pomerao tebi i zutima zivce non stop
zuti kazu da sam napredni a napredni da sam zuti
a ja ko lenjin samo sedim i smejem se na njihove gluposti