Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Camping out: Fans are flocking to the Nokia Plaza in Los Angeles ahead of Thursday's Twilight: Eclipse premiere.

article-1288621-0A245FE4000005DC-562_634x388.jpg

article-1288621-0A245FB4000005DC-11_634x365.jpg

article-1288621-0A2460A0000005DC-260_634x452.jpg

article-1288621-0A246038000005DC-798_634x803.jpg

:lol:
koliko zivot mora da ti bude jadan i neispunjen....da bi kampovao ispred bioskopa da bi video...glumca :neutral: koji te cak ni ne zna....nit ga zanimas...:neutral:

brate Muse nije toliko losa grupa
a Stefani Majer kaze da su joj bili inspiracija za knjige.
a nekako i sumnjam da je tu uopste bilo traganja za idejom,toliko je sve napisano po formuli.

Mada ajde trebalo je i poverovati u uspeh ja bihodustala,mislila bih da vredjam tinejdzerkama inteligenciju.

izabela svon je debil
HERMIONE TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

brate Muse nije toliko losa grupa
a Stefani Majer kaze da su joj bili inspiracija za knjige.
a nekako i sumnjam da je tu uopste bilo traganja za idejom,toliko je sve napisano po formuli.

Mada ajde trebalo je i poverovati u uspeh ja bihodustala,mislila bih da vredjam tinejdzerkama inteligenciju.

izabela svon je debil
HERMIONE TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

zasto je debil? hermiona? ne,brt.... :confused::mrgreen:

danas sam gledala Eclipse.
dopao mi se film. edward jos vise. cak mi je film bolji od knjige. :heart:

ufff...nije film bolji nikako.... :neutral:
ali svidja mi se kako su bitku odradili.... ;) :mrgreen:

ne mislis ti
ti da mislis ne bi pao na popravni i gledao ova sranja

jbte kako se ne umoris od non-stopnog vredjanja i omalovazavanja tudjeg ukusa i misljenja? ako si 86 god znaci imas 24 god ,trebalo bi da si dovoljno zreo i pametan da naucis takve stvari,da ukusi i misljenja se razlikuju,a veruj mi da tim vredjanjem koje non stop potenciras zasluzujes vecu granatu od onih koji sede ispred i cekaju te glumce...oladi malo covece

jbte kako se ne umoris od non-stopnog vredjanja i omalovazavanja tudjeg ukusa i misljenja? ako si 86 god znaci imas 24 god ,trebalo bi da si dovoljno zreo i pametan da naucis takve stvari,da ukusi i misljenja se razlikuju,a veruj mi da tim vredjanjem koje non stop potenciras zasluzujes vecu granatu od onih koji sede ispred i cekaju te glumce...oladi malo covece

slazem se..... :neutral:

• Podržavam
Reactions: DD
Lucky girl je 100% u pravu, ukusi su razliciti, i ja ne volim npr. drame iz pedesetih, pa ne govorim
obozavateljima takvih filmova da ih ceka granata...

Mada se slažem da je Twilight precenjen, ali daleko je od sranja..

P.S Kakav te popravni spopao? :hahaha:

pazi recimo meni se dopada i twilight,ali isto tako obozavam filmove iz 30ih,40ih,50ih...evo juce sam skinula film od frenk kapre iz 1934,pa opet mi to ne smeta da mi se dopadne i nesto novije i mozda ne kvalitetno kao neki filmovi drugih zanrova,ali opet nikad u zivotu ne bih sebi dozvolila da vredjam i omalovazavam ljude zbog razlicitog misljenja....smesno

Back