Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obozawam film... I Edwarda ... Gledala sam New Moon,ali sam pomalo razocarana kako su uradili film... Mislim da su mnoge nepotrebne detalje ubacili,a da su ono najbitnije stawili u 10 min... Ali,knjige su me odusewile...uprawo citam 4 deo... :) knjiga je extra...Bela se udaje za Edwarda,oni idu na medeni mesec na priwatnom ostrwu,saznaje da je trudna...Dete raste brzo... Bela radja cerku Renesme,Edward je na porodjaju,da ne bi umrla,pretwara u wampira...Dzejkob se zaljubljuje u Renesme,i ne moze da ziwi bez nje...bla,bla,bla... :)

Obozawam film... I Edwarda ... Gledala sam New Moon,ali sam pomalo razocarana kako su uradili film... Mislim da su mnoge nepotrebne detalje ubacili,a da su ono najbitnije stawili u 10 min... Ali,knjige su me odusewile...uprawo citam 4 deo... :) knjiga je extra...Bela se udaje za Edwarda,oni idu na medeni mesec na priwatnom ostrwu,saznaje da je trudna...Dete raste brzo... Bela radja cerku Renesme,Edward je na porodjaju,da ne bi umrla,pretwara u wampira...Dzejkob se zaljubljuje u Renesme,i ne moze da ziwi bez nje...bla,bla,bla... :)

Dajjj,sto si im ispricala?:per:

Jako sam iznervirana sto je Jacob ispao kao mukica u filmu,a oni koji citaju knjigu znaju da nije takav :rtfm::rtfm::rtfm:

odgledah i ja new moon...
film su dosta ispreskakali..ide scena za scenom bez ikakvog reda...deo sa volturom uopste nije kao u knjizi,traje jako kratko i gluma lika koji treba da bude aro je katastrofalna...kazem "treba da bude aro" jer su potpuno pogresili sa izborom tok glumca...

...Osim onog dela gde kazes da si jedini idiot kome se svidja film jer je romantican i ostalo. Ima nas bar dva ,,idiota``.
:-)

Evo, javlja se i treći "idiot", iako sam kao "prematora" za takvu vrstu filmova... :lol:

Mada iskreno, knjige su 100 puta bolje nego filmovi, jer u njima je opisana bukvalno svaka nijansica njihovog međuljudskog (ili međuvampirskog :lol: ) odnosa.
Film "New Moon" je malo haotičniji od prvog dela, ali meni se i on dopada... možda zato što sam već čitala knjigu, pa sam lako mogla da propratim radnju.

Meni je treci deo bio interesantan iskljucivo zbog Dzejkoba. Cetvrti mi je nekako pretrpan - nikako da popamtim one silne likove. Vidi se da Majerova pocela da pise ostale knjige samo zbog para. Vise ni sama ne zna kako da objasni neke stvari ( mislim i ja na ,, Belinu jajnu celiju i mesecni ciklus" hahahahaha). Za razliku od nje, npr Dzoan Roling je svet Harija Potera razradila do detalja.

Da, u četvrtom delu je počela da popušta...mada mi je i on bio zanimljiv, živo me je zanimalo kako će se sve na kraju završiti.

Sinoc sam odgledala taj vas Twilight prvi put.
Sta znam...i nije nesto, ali ne mogu da kazem da mi nije drzao paznju. Ima dobrih momenata.
Nego...na sta lici onaj Edvard i onaj plavi, njegov "rodjak"...brrr Uopste mi se ne svidja taj tip ''muskaraca'' koji se sad potencira u Holivudu.
Ali, evo skidam drugi deo...mada vidim kometara da je los. Nema veze...nece da se baci.

blah izbor edvarda je ocajan, izgledom mi je skroz odbojan al ajde to je individualno, ali pojma nemam kako se nasao tamo da glumi
a ako cemo po glumi, a ne po izgledu ko vise podseca na debila
ni bela nije najsjajniji izbor
da su odabrali bar prosecne glumce za glavnu ulogu
ni film ne bi bio toliko sranje koliko vec i jeste

Back