Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
jao ovaj je ladno glumio sedrika digorija,vidim ja poznat mi nesto 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro......svako ima svoje misljenje......

Vise sam ocekivala kao i mnogi ovde. Nista se ne desava posebno a sta me najvise smetalo da film nema strast, govorimo o vampirima i o vukodlakima - vampiri kao krvolocni zelja po krvi, a vukodlaki kao zivotinje bi vise ocekivala primarnog zivotinjskog instinkta. Nisma citala knjigu neznam kako je tamo al film je bio dosadan.

nenenen kaze se svako ima pravo na pogresan i los ukus![]()

da li to znaci da mislis da imam los ukus ili kako?
msm,svako ima svoje misljenje.......
ako se nekima ne svidja,ne mora da znaci da moraju i drugi tako da misle......

ona tamo godinu nije se pomerala iz kreveta?! - i sa tim je zauzela pola filma. 
Vise sam ocekivala kao i mnogi ovde. Nista se ne desava posebno a sta me najvise smetalo da film nema strast, govorimo o vampirima i o vukodlakima - vampiri kao krvolocni zelja po krvi, a vukodlaki kao zivotinje bi vise ocekivala primarnog zivotinjskog instinkta. Nisma citala knjigu neznam kako je tamo al film je bio dosadan.
I Dzejkob cak na silu hoce nesto sa Belom). Ali sve je to traljavo napisano, tako da je tesko uraditi pristojan film po takvom stivu.
da je meni da nadjem jednog sa takvim trbusnjacima,pa i nek bude obican skroman momcic bez natprirodnih moci 
a i bela...na selendri nekoj na severu sjedinjenih drzava ona nadje dva tipa od kojih je jedan vukodlak a drugi vampirda je meni da nadjem jednog sa takvim trbusnjacima,pa i nek bude obican skroman momcic bez natprirodnih moci
![]()

ja ga jos uvek nisam odgledala al sad cu stvarno...pa da se i ja ukljucim u diskusiju![]()

I ja sam ga odgledala...
Kako je dooooobar...Edward![]()

da napomenem da sam veliki fan pravog dela i da sam procitala sve knjige od kojih mi je upravo Mlad mesec najbolja ali film... uzasno los, los, los, los jedva da sam ga pogledala.Sve je nabacano bez reda i objasnjenja, ona njena vriska mi je prestrasna, Edward mi je u ovom delu ruzan, nekako mi je mnogo bled, usne prenasminkane , oci nekako jezive...
zadovoljna sam samo kako su Volturi odradjeni.

kako ocete,ali Aj Lav Tvajlajt end Nju Mun end Edvard![]()
![]()
![]()