Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledala sam film! Jeste malo bolji od prvog dela, ali nista spektakularno.

Vise su se drzali knjige nego prvog puta, ali nesto nedostaje... Vecina scena je tu, ali nekako nije uhvacena atmosfera. Previse je "Belacentricno". Ok, ona jeste glavni lik, ali mnogi se pojavljuju samo na treptaj, pa tako imas samo 5 minuta Cullenovih, 3 minuta vukova i 2 minuta Voltura. Ono ostalo... Ni ne pitajte me na sta je otislo, nisam sigurna.

Sto se tice specijalnih efekata, i dalje su ocajni (vukove su lose odradili, a trcanje vampira, iako malo bolje nego ranije, jos uvek je pomalo bezveze).

Edvard i dalje ima cudnu sminku i deluje neprirodno (ne u smislu kao vampir, nego nekako... Ne postize se zeljeni efekat). Od vampira je najbolja bila Jane, a Alice je nekako napadna ispala. I dalje su sjajni Karlajl i Dzasper (koji konacno ima dve (ali samo dve!) replike u celom filmu).

Sto se tice Dzejkoba... To je najvece razocaranje. I on, i svi vukovi. Momci jednostavno ne znaju da glume. Mali koji igra Dzejkoba nije bas totalno ocajan, ali nije uspeo da se uzivi u ulogu ama bas nikako. Kao sto se u prvom delu nije osetila "hemija" izmedju Bele i Edvarda, sada je nema ni izmedju nje i Dzejkoba. Sto je steta, jer je to najbolje u "New Moonu", taj njihov odnos, prijateljstvo i zaljubljivanje (koje je islo mnogo prirodnije nego sa Edvardom). Ovde se to ni ne oseti.

Ma Robert/Edward zakon :zaljubljena: ;)

A i Emet je divan ;)

e i on je....... :heart::heart::heart:

Gledala sam film! Jeste malo bolji od prvog dela, ali nista spektakularno.

Vise su se drzali knjige nego prvog puta, ali nesto nedostaje... Vecina scena je tu, ali nekako nije uhvacena atmosfera. Previse je "Belacentricno". Ok, ona jeste glavni lik, ali mnogi se pojavljuju samo na treptaj, pa tako imas samo 5 minuta Cullenovih, 3 minuta vukova i 2 minuta Voltura. Ono ostalo... Ni ne pitajte me na sta je otislo, nisam sigurna.

Sto se tice specijalnih efekata, i dalje su ocajni (vukove su lose odradili, a trcanje vampira, iako malo bolje nego ranije, jos uvek je pomalo bezveze).

Edvard i dalje ima cudnu sminku i deluje neprirodno (ne u smislu kao vampir, nego nekako... Ne postize se zeljeni efekat). Od vampira je najbolja bila Jane, a Alice je nekako napadna ispala. I dalje su sjajni Karlajl i Dzasper (koji konacno ima dve (ali samo dve!) replike u celom filmu).

Sto se tice Dzejkoba... To je najvece razocaranje. I on, i svi vukovi. Momci jednostavno ne znaju da glume. Mali koji igra Dzejkoba nije bas totalno ocajan, ali nije uspeo da se uzivi u ulogu ama bas nikako. Kao sto se u prvom delu nije osetila "hemija" izmedju Bele i Edvarda, sada je nema ni izmedju nje i Dzejkoba. Sto je steta, jer je to najbolje u "New Moonu", taj njihov odnos, prijateljstvo i zaljubljivanje (koje je islo mnogo prirodnije nego sa Edvardom). Ovde se to ni ne oseti.

nzm....sutra cu gledati,pa cu vam reci moj komentar..... :mrgreen:

AAAAAAAAAA!!! ljudi gledala sam new moon!
MNOGO mi se svidja...... :heart::heart::heart::heart::heart:
extra su odradili i vukove i efekti su dobri,jedino mi se ne svidja sto su sve nekako zbrzali i dosta scena izbacili iz knjige........

ja sam ga upravo skinula...nemam vremena sad da ga gledam ali cu veceras sigurno...

Ja razmisljam da li da ga gledam preko neta, ili u bioskopu?:roll:

realno film je krs,bar meni gluma mi je losa,pateticno previse i tako to...nisam citala knjigu pa ne mogu da uporedjujem al ono sto ja mogu da primetim

1)gluma u globalu nije najsrecnija
2)edward je presminkan....nijedan vampir ma kolko bled bio nema crveni karmin.i bzvz glumi,sve vreme izgleda vise drogirano nego ko vampir...u globalu vampiri mi nisu bas najsrecnije odradjeni :confused: al ko sto rekoh nisam citala knjigu tako da ne znam sta je pisac teo da prenese
3)efekti vukova nisu dobri...na trenutke izgledaju ogromni ko medvedi a onda izgledaju ko psi :neutral: izgledaju vestacki dosta
4)cela atmosfera te ljubavi mi je tolko vestacki ispala a generalno ti skakljivi dijalozi su dosta traljavo odradjeni,bas onko po kliseu
5)ne znam ko bi izabrao edwarda pored jacoba al ae :sad2:

Back