Twilight ( Sumrak) saga

• Začetnik teme Začetnik teme djika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drako nije smotan,Drako postaje smotan,da bi njegovu ulogu preuzeo Snajp,kako bismo gledali i 7.i 8. i 9. deo priče.
Seti se prvih delova naročito prvog filma,gde je Drako,daleko od smotanog.Tada se čak i dopadao Hermioni!

1198579244_f.jpg

Drako tokom serijala postaje smotan kako bi Rouling istakla razvoj Harija Potera u višu formu života.:lol:
Rouling zapravo koristi klasični postupak u gradaciji neprijatelja,koji se može videti i u filmu ili video igrama.I korišćen je od antičkih vremena u pričama u kojima heroj mora da nadvlada brojne prepreke,od kojih je svaka teža od prethodne.Još od Herkulesovih 12 zadataka od kojih je svaki teži od prethodnog,preko 7 putovanja Sinbada moreplovca do Brus Lija u zmajevom gnezdu.
Drako je bio dobar neprijatelj Hariju kada su obojica imali 11,12 godina.Međutim već u trećem delu,Vatreni Pehar,njegov suparnik za naklonost Hermione je Viktor Krum :malav: Tipična srednjoškolska zvezda,sportista ,san svake tinejdžerke i predmet mržnje svih Harija na ovom svetu.

Ovde ga možemo videti kako igra sa Hermionom sa osmehom na licu :

hermioneviktor.jpg

Dok u isto vreme ova dva luzera sede u nekom ćošku i hejtuju Viktora Kruma ,dok ih njihove izabranice za ples gledaju sa gađenjem,i na kraju i pobegnu od njih :hahaha:

hp4d-15290.jpg

Ali prošlo je tinejdžersko doba i Harijevi neprijatelji postaju sve gadniji i nezgodniji.
Stvarni razlog zašto Hermiona ne polazi za Harija je jednostavan.Iako Hermiona izgleda kao idealan par Hariju ona to nije.Hermiona je dosegla vrhunac svog razvojnog puta kao veštice,dok Harija tek čekaju velika dela,jer on postaje auror.Pored toga oboje su karijeristi.Hariju ne treba štreberka i pametnica Hermiona,nego neka,koja je manje pametna kao veštica,a više pametna kao žena a to je

zgodna šveca ružnog Ronija, Džini Vizli .Ma koliko mi bili revoltirani, Džoan Rouling je bila u pravu prilikom izbora parova.:lol:

Ron Visli je tipičan sadrugar glavnom junaku ,Don Kihot ,ima svog debelog Sanču Pančesa.Zagor Tenej ima debelog Čika Rodrigeza,Frodo ima debelog Sema ,a Hari ima debelog Rona Vislija.:mrgreen:
Pa eto da dobije i on neku nagradu što je bio sve vreme uz glavnog junaka.
Hermiona i Ron su idealan par .Isto kao i Hari i Džini.

500full.jpg

Kapiram šta si hteo da kažeš za parove, ali molim te kad se to Hermioni dopadao Drako?

gledao sam praskozorje 2, kad ono videh otkinutu Karlajlovu glavu tacno se preobrazih u vukodlaka, da sam nekim slucajem gledau u 3d bioskupu cenim da bi poleteo ka Arou :mrgreen:

inace lepa Dakota odn. Dzejn, msm. uvek mi je i bila a ovako kao jos zrelijeg izgleda, divna je:zaljubljena: steta sto je samo na filmu, ma da postoji i u stvarnosti:mrgreen:

a jel ovo jedan od filmova "sto kvare decu" ili ne ? :mrgreen:

Pogledala sam sve. Moja mama se navukla na seriju(film?) pa sam ja gledala sa njom dok nisam imala racunar (bio u servisu...ali je sad ozdravio ;) )....a ja bas nisam htela da ucim... pa da joj pravim drustvo :D
Ja iskreno mislim da vredi pogledati bar 1 epizodu jer je ceo serijal stvarno jako smesan, mislim toliko je retardiran dijalog ponekad, to necete videti bas nigde... stvarno zna da oraspolozi na neki sarkastican nacin. Ali da ne pricam tu o glumi ili o reziji ili o stvarno groznim efektima... svi znamo da niko ne gleda Twilight zbog toga....:D

Kako mislite da je Hermione luzer u odnosu na Bella Swan? Pa Bella je grozna.... ta devojka je sebicna, pretenciozna i manipulativna. Kako vrti te likove oko malog prsta (Charlie, Edward, Jake) a nije joj ni malo zao sto je upropastila svaciji zivot... sociopata jedna. Kako moze neko da gleda Twilight a da misli da Bella Swan nije negativac :lol: ?
Hermione je samostalna, iskrena, pametna i jaka. Bella nije nista od toga.
Ja sam za Hermione :)

Sinoć sam tek gledala poslednji deo i moram da kažem da me je ona scena bitke oduševila - pogotovo kako se završila Alisinim rečima ,,Ovo je vaša budućnost". Da ne otkrivam onim koji nisu gledali, neću detaljistati.Vi što ste gledali znate na šta mislim.

Back