Twelve Sky

ej ali zaboravio sam:kaze mi da je seftifikat istekao,i ja odobrimm sertifikat,ali nece i dalje da otvori.takodje mi napise i :unable to complete secure tran
ae probacu sa ff pa javljam.

pozzz

palo mi na pamet da pogledam detalje sertfikata..vidim ja pocinnje da vazi od 6.6.2008 valjda a zavrsava X.X.2001

i pogledam datum a on podesen na 2003.-u

i tako...hvala svima na pomoci, kazite mi na koj server da upadam?

немам искуства нека с овим жанром, све сам играо бесплатне игре, wow и gw нисам никад..па дал вреди ова игрица да је скидам? јел има доста скилова и item-а? и тих зајебанција или само класично пеглање?

немам искуства нека с овим жанром, све сам играо бесплатне игре, wow и gw нисам никад..па дал вреди ова игрица да је скидам? јел има доста скилова и item-а? и тих зајебанција или само класично пеглање?

igra je na pocetku cista grindara, tako da tih itema ima i vise nego sto ti treba :rotf:

@blade-procitah da jee do 12lvl grindara,a posle toga pocinje da bude zanimljivo.da li se rade neki quest-ovi ili sta? ili i dalje grind?

dobijash questove na 14 lvlu svaka 2 lvla, 16 18 itd...kasnije ces ih cak i cesce dobijati

imaju takodje i battlegroundi, prvi pocinje od 30 lvla itd...vidjeces :) objasnicu ti kako se budes razvijao,

dodaj me na f listu, i reci mi ovdje tvoje ime, pa ako ti zatreba pomoc oko necega slobodno javi

nasao sam jos nekog lika tamo zove se Harambasa xD do yaya lik :rotf:

dobijash questove na 14 lvlu svaka 2 lvla, 16 18 itd...kasnije ces ih cak i cesce dobijati

imaju takodje i battlegroundi, prvi pocinje od 30 lvla itd...vidjeces :) objasnicu ti kako se budes razvijao,

dodaj me na f listu, i reci mi ovdje tvoje ime, pa ako ti zatreba pomoc oko necega slobodno javi

nasao sam jos nekog lika tamo zove se Harambasa xD do yaya lik :rotf:

vazi.nick mi je duki92

dobio sam neki quest da ubijem janga,ali nema teorije...suvise je jak...

moracu jos da grindujem...

kad si otprilike u igri?

a 15 lvl sam

pozz

Poslednja izmena:
vazi.nick mi je duki92

dobio sam neki quest da ubijem janga,ali nema teorije...suvise je jak...

moracu jos da grindujem...

kad si otprilike u igri?

a 15 lvl sam

pozz

od 8h pa navece do 9/10, vecinu vremena sam AFK, ali kada ti zatreba pomoc slobodno reci kada si on i pomocu ti :)

znam to je prvi boss, poslije njega neces imati tako teskih do jedno 3X lvla ja mislim

mozes me addovati na MSN u slucaju da sam tu on ako hoces

sale_srb@hotmail.com

i jos jedno pitanjce...da li postoje neke druge mape,tj dali mogu da pledjem sa ove osnovne na neku drugu....

vidim da se u donjem desnom uglu pojavljuju neka ostrva,da je otvoren prolaz i sl.

Back