Twelve Sky

i jos jedno pitanjce...da li postoje neke druge mape,tj dali mogu da pledjem sa ove osnovne na neku drugu....

vidim da se u donjem desnom uglu pojavljuju neka ostrva,da je otvoren prolaz i sl.

Imaju ;)

Na 20 lvl je sohom forest , na kraju hanma palace se nalazi.

Hanma palace - sohom forest - gyochon village - yoksu village - bulmun valley - yangokk valley - wangun palace - engam canal - yuhach village - beoho mountains.

Dalje je za master levele.Master lvl se dobija lvlom 113.

Ja uradih jednu slichicu za mog chara :D

avenger666uf0.jpg

Ljudi imam jedan problem u vezi ove igricre!!!

Tokom igranja stignem do 38 lvl ali kako nadjem igrace iz srbije mi krenemo da ubijamo ovako bezveze igrace i honor mi se poveca na -1999 i postanem public enemy i sad ono se smanjuje ali mnogo sporo!!

Sad ja vas pitam kako i da li moze brze da mi se smanjuje honor????

Ne moze , moras da sacekas da ti se skine polako ... 1 minut = 1 honor poen.

Zato treba paziti na honor kada tako ubijas ;) Moj savet ti je da skines sav svoj gear i da se negde sakrijes,odes afk dok ti se ne smanji honor.

Ovako ja lepo skinem sve sa sebe naravno u igrici i mac i odelo i one napitke i sad nista ne mogu da stavim na sebe to je sigurno zato sto sam public enemy!!!

Znaci trebam da ceka jos 986 minuta jao pa ja cu da poludim!!!!

I kako da odem AFK???

Upravu ste imam je drugog lika ali on je 20 lvl!!

I pravo da vam kazem smorice me opet da prelazim one misije!!!

Ostavio sam juce kopjuter celu noc i spustio mi se na -1386 sad nema veze mogu da sacekam jos tih -387 minuta!!

Uzeo sam potpuno novog lika,vec na prvom levelu dobijem pticu ju kako ekstra imati ptici sam je bacanje para da bi je nahranio ali kad je nahranis onda ubijas dok ne crkens!!!

Ja sam na serveru Devetion a ima me i na onaj drugi Serenity a ima me i na onom trecem
Vangeance!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Lele! Na youtubu sam naso neki hack za 12sky. Igram ovu igru nekoliko meseca i trenutno sam 107 lvl. Posaljete na 12skyhackswtf.gmail.com svoji acoant i pasword i sve pare (silver coints) i AP sto imate vam se duplira. Mada malo je i sumljivo ali meni je uspelo. nisam smeo da to uradim pa sam napravio novi acoant i kada sam proverio dal nije neko sranje to sam i uradio sa glavnim acoantom. A i cuo sam za neki sajt 12sky.tk ali to jos nisam proverio. Ali ovo ***** stvarno pali!!! :super:

Poslednja izmena:

Back