- Poruka
- 121.458
trojanka znaci vodis me na picu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trojanka znaci vodis me na picu![]()
kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
s vremena na vreme odem sa prijateljima na pice ili klopu
oni su par..zive zajedno vec dve godine..ozbiljna veza, vereni su..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
meni je nekako normalno da ja platim jednom, oni sledeci put
prvi put platim racun za sve
i drugi put platim racun za sve
onda on kaze - e danas te vodimo mi na pice
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila
kako vi?
Vodim vas sve na picu, samo nemojte da me terate da pijem jeftino vino. Kusur ostavljam![]()
oboje su divni ljudi, samo su izabrali da na ovakav nacin regulisu svoju ekonomiju
pricala sam sa jednom poznanicom na ovu temu i ona mi je rekla da poznaje par koji ovako funkcionise preko 20 godina
i decu su podigli
pa su skoro imali situaciju da se iz grada zajedno vracaju sa nekog rodjendana
ona je pozvala taksi jer nije htela da ceka autobus, a on nije hteo da ide taksijem jer je nesto kratak bio sa novcem do kraja meseca i nije mu bio problem da ceka bus
i tako, ona se vratila kuci taksijem, a on autobusom
kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila
kako vi?
Potpuno je retardirano da svako ima svoje pare u braku. Ako tako organizujete zivot, onda vi niste za zajednicki zivot, osim onaj cimerski, naravno.
JADNO !!!!
Dragi i ja nemamo razdvojene kasice-prasice ...
Sva gotovina ide u fijoku, a on je ovlašćen da koristi sredstva sa moje kartice isto kao što i ja imam ovlašćenje nad njegovim računom...
Meni je ovo jedino normalno !!!
Vama ???
50% brakova pukne. Finansirati nekog godinama i na kraju ostati bez icega nije pametna stvar.
Onda nemoj ni da se zenis ako gledas na to na taj nacin, prosto. Mozes da imas cimerku sa kojom imas povremenu sex varijantu, svako ima svoju kintu, i toliko.
Bracne i vanbracne odnose svako uredjuje po nekom svom nahodjenju i dogovoru i to se razlikuje od slucaja do slucaja, a ne onako kako tebi odgovara.
Mada po pravu oni i jesu zamisljeni kao zajednica i po meni brak jeste nesto sto je ekstremno pogresno samim tim sto se imovina stecena u braku gleda kao apsolutno zajednicka i deli se na pola prilikom razvoda nevezano koliko je ko doprineo.
svako je oduvek radio za sebe a nikog ne znam ko je ostao prizeman kad ga opiche vece pare,pametnije i logicnije je da se spaja novac tek kad su vece kupovine i ulaganja u kucu,kao sto ja njoj ne bih da brojim koliko je potrosila na zenske nebuloze tako ne zelim da meni neko popuje ako imam neki trip,kupila jedna bivsa tepih od oko 300e koji nije u to vreme imala gde da stavi,kad je zavrsila transakciju i posto sam joj malo otvorio oci pitala me zasto me nisi sprecio,ee svasta,btw krenula je u kupovinu tepiha za poklon prijateljima za svadbu,pa se posle te price ipak odlucila da im ne pokloni taj od 300e,vecini zena ne treba dati ovcu naslikanu da cuvaju kamo novacPotpuno je retardirano da svako ima svoje pare u braku. Ako tako organizujete zivot, onda vi niste za zajednicki zivot, osim onaj cimerski, naravno.
svako je oduvek radio za sebe a nikog ne znam ko je ostao prizeman kad ga opiche vece pare,pametnije i logicnije je da se spaja novac tek kad su vece kupovine i ulaganja u kucu,kao sto ja njoj ne bih da brojim koliko je potrosila na zenske nebuloze tako ne zelim da meni neko popuje ako imam neki trip,kupila jedna bivsa tepih od oko 300e koji nije u to vreme imala gde da stavi,kad je zavrsila transakciju i posto sam joj malo otvorio oci pitala me zasto me nisi sprecio,ee svasta,btw krenula je u kupovinu tepiha za poklon prijateljima za svadbu,pa se posle te price ipak odlucila da im ne pokloni taj od 300e,vecini zena ne treba dati ovcu naslikanu da cuvaju kamo novac
ni meni se ne dopada sto neko trosi na pivo i pljuge al njegova stvar,zene imaju koristi od voznje kolima ako cemo u sitna crevca a mi nista od njihovih stikli koje nose po mesec dana pa ajmo po nove
Doprineo je vise onaj koji se emotivno vise daje u braku. To ne moze da se stavi na kantar. Gluposti oko toga ko vise zaradjuje nema nikakve veze sa doprinosom.
Doprineo je vise onaj koji se emotivno vise daje u braku. To ne moze da se stavi na kantar. Gluposti oko toga ko vise zaradjuje nema nikakve veze sa doprinosom.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/88080-zajednicka-kasa?highlight=zajednicka+kasa bila je ovo odlicna temakako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
kako vi?