fes
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
Sta nam tv kuce spremaju za ovu sezonu???? Jel ste culi koje ce to nove tv serije da budu, emisije?????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FOX je pripremio novu sezonu "HOUSE M.D.". Meni vishe nishta ne treba!!!![]()
RTS
Filmovi: Budi kul, Kazino Rojal, Gvardijan, Deza vi, Pink Panter, Mrak film 4, Spaliti posle citanja, Ce, Pirati sa Kariba 3, Nacionalno blago 2, Kapoti, Milk, Citac, Ljubav u Barseloni...
Serije: Nove epizode Bekstva iz zatvora, Bostonskih advokata, Zovem se Erl, Kako sam upoznao vasu mamu, Ocajnih domacica, Istrazitelja iz Majamija i Zlocinackih umova. Nastavci BBC-jevih serija Tihi svedok, Hustle, Spooks, Hotel Vavilon, Ljubavnice...
Premijere: Shark, Fidzer, Green green grass, Harper's island, Dirt, Cleaner, Castle, Dirty Sexy Money...
Na pinku s pocetkom jeseni pocinje nova serija The Tudors..Preporucila bih.Konacno nesto kvalitetno i na pinku.
Za ljubitelje rijalitija biće puno emisija.
Sredinom septebra počeće treća sezona Velikog Brata na TV B92.
Na jesen (ne zna se mesec) počeće rijaliti-šou Destrukcijas. Ne zna se na kojoj televiziji, ali se zna da će biti za područje SFRJ.
Na Pinku poočinje prva sezona Farme, i prva sezona Ja imam talenat.
Na FOX-u će biti emotovana druga sezona Survivora.
Paaaaaa na RTS planiraju da repriziraju Porodicno blago,Srecne ljude kao i Bolji zivot....Kazu nije dugo bilo...![]()
![]()