TV HAPPY

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istrazivanje gledanosti rtv stanica pokazuje da je u subotu,kada je happy tv pocela da emituje parove bila najmanje gledana televizija sa 2.91%gledanosti iza tv avala sa 2,95 %.Nece parovi doneti gledanost happy tv,cak sta vise izgubice do gledalaca koji je poceo da gleda happy!Zasto parovi??nikada mi nece biti jasno?

zato sto je previse ulozeno u studio da bi digli ruke tek tako od parova... polako, pusti da se klupko razmota... videcemo. Termin ulaska parova je bio los.

Naravno da je bio loš termin kada u to vreme ide serija na RTS, na Prvi glas Srbije na Prvoj i Zvezde Granda na Pinku. Misliš li da je ljudima sa Avale do rejtinga, kad mesecima nisu primili plate? Iskreno ja ne volim reality programe, al ovo što sam videla za početak deluje mi ok. Neznam kako će dalje da se ponašaju ali mnogo kulturnije mi izgleda nego prošle godine.

Eee na Happy TV počinje nova emisija... ja se prijavih i čekam da me zovu. Emisija se zove Ljubavni signali... https://www.facebook.com/pages/Ljubavni-signali-Happy-Tv/146055142182603 VELIKI KASTING ZA LJUBAVNE SIGNALE! MOMCI I DEVOJKE PRIJAVITE SE I PRONAĐITE SVOJU IDEALNU POLOVINU! U TOME ĆE VAM POMOĆI PRAVE ZVEZDE, JER SAMO ZA VAS U POTRAGU KRECU ASTROLOZI I NUMEROLOZI! SREDA 14:30, ALEKSANDRA DUBCEKA 14, ZEMUN! VASA SRECNA TELEVIZIJA!

Jel gledao neko u subotu Goli život? Gost Olivera Katarina. Fenomenalna emisija, divim se toj ženi. Zamislite kako je kad ti se divi neko poput Sofije Loren, a mi smo je ovde omalovažavali.

Jel gledao neko u subotu Goli život? Gost Olivera Katarina. Fenomenalna emisija, divim se toj ženi. Zamislite kako je kad ti se divi neko poput Sofije Loren, a mi smo je ovde omalovažavali.

Gledao sam emisiju u jednom dahu!Jedna od najboljih iz serijala goli zivot!I sinoc je isla "Cirilica" sa Sutanovcem i glumcima vojne akademije,podjednako dobra,Maric definitivno ume da napravi odlican program.

Sećate se najdekadentnije žurke od prošle godine?
Da, to je bila žurka u vili Parova.
Prava srpska žurka biće održana i ove godine!
Tradicionalno slavlje u trajanju od 48h!
24.i 25.mart samo na vašoj Srećnoj televiziji!

ma ko gleda te parove dosadne, okupe se nepoznati ljudi i prave zurku a nama bi to trebalo da bude zabavno ili sta?
da se bar svadjaju ali ovi im i ne daju prostora za too kad ih kljukaju alkoholom i smaraju igricama

Tacno tako, slazem se... Meni je jedino dobra riba bila ona Zorica na Hepi televiziji u Parovima... Kad prekrsti noge... Nije ni Pedja D Boj bio lud badava zbog nje :D

Back